siri-matsari260414pun-normal.jpg

Siri kävi tänään ekaa kertaa mätsärissä. Ei oltu treenattu yhtään, ei seisottamista kuin ravilla juoksemistakaan. Huomasin paikalla että torstain pysäytyskäsky ei toimi vaan koira pyrkii istumaan joten en käskyttänyt vaan seisaututin. Ja se toimi. Ja panta ei kiristänyt. Mentiin kehään tokana parina. Hyvin hän esiintyi. Ja näytti hampeja vaikka suu onkin pipi kun hampaita lähtee nyt oikein urakalla. En ole juurikaan avannut suuta kun sen näkee päälle että kipeä on. Antoi kopeloida ja oli ystävällinen tuomarille. Saatiin punainen nauha kun esiintyi niin hienosti.
Sit kun odoteltiin punaisten pentujen kehää Siri näytti hienon luonteensa ja makoili kaikessa rauhassa. Eli sillä on OFF-nappi joka mun Ruulta puuttuu ! Jippikaijee! Ja kun oli taas meitin vuoro oli heti valmis. On se ihme pakkaus. Pikkumusta joutui kahden läskin labukan väliin ja ei oikein päästy juoksemaan kun ne kuikuili toistensa luo (sisaruksia) ja meillä meni sit vähän läskiksi se sijoittamiskehä. No, ekaa kertaa ja itse arvostelukierros meni hyvin joten hyvä näin.  Ilma oli lämmin joten kiva oli mätsäillä. Puruluu (palkinto) ei kelvannut kipeän suun takia.
Käytiin kotona syömässä, hengähdettiin hetki ja sit lähdettiin pentumiittiin vanhalle paikalle. Muut oli jo käyneet yhden kiekan ja me tultiin tokalle. Kun päästiin kanavan rantaan Sirpukka oli niin kuumissaan että se päättikin pulahtaa uimaan!

siri_ui-normal.jpg

Siri veti kunnon lenkin jontkassa. Sen jälkeen se juoksenteli ihan höperönä. Nyt tuli sit todistettua että osaa se uida - ja HALUAA! Pitkästä aikaa mulla on uiva koira ! Mikä on hyvä juttu tulevaa kisauraa koskien. Saa jäähdyteltyä haukun. Samalla reissulla Sirputtimelta putos vasemman puolen kulmurit joista ala- oli heilunut aamusella jo. Eli nyt se on hampaaton mummeli. Oli taas kivaa antaa pennelien juosta. Varsinkin kun taas naapurin rajavartijat ammuskeli joillain vähän isommilla aseilla eikä pennut lotkauttaneet korviaan. Mulla on yhä sarja: paukkuvarmat koirat.

speedy_girlie-normal.jpg

Siri spurttaa uintireissunsa jälkeen. takaa-ajajina mm. Gust ja Grimm mutta ne ei näy tässä rajauksessa.

SIRI_ISO_uimareissu_net-normal.jpg

Yllä ja alla: Siri ja auspai Piki hippasilla. Että koiran saa iloiseksi vähällä.
kuvat (C) Katja Kostamo

hippasilla_tytot-normal.jpg