jone_ja_bella_palkinnoilla.jpg

Tänään kisattiin kotikisoissa. Bellan toinen nousunolla oli taas hilkulla. Meni puhtaan radan mutta hiukkasen yliajalla. Muuten magee rata !!! Palkinnoksi saatin neitylin toinen palkintopallisijoitus ! KOLMAS !!!  Olis saanut vaihtaa pystin lahjakorttiin....!  :-)  Joo, kyllä varmaan vaihtaisin ! :-D
Tokalla radalla maa oli jo kuravelliä (oli sulanut mutta ei ollut kerennyt kuivahtaa) ja se meni sit rämpimiseksi itse kullakin. Mutta se nolla on nyt LIKELLÄ !

Jone teki ekalla radalla Niinan kanssa vauhtisuorituksen saaden nopeimman ajan. Harmi vaan että tuomari oli sitä mieltä että herra ei ottanut puomin alastulokontaktia. Neljäs sija kuiteskin. Tokalla radalla Jone tekaisi sitten täystakuuvarman nollan ja sai taas upean miinustuloksen. Sijoitus: TOINEN !  Eli molemmat koirat palkinnoilla !!! Jees !
Tää maistui makeelta !!! Jone ei ilmeisesti kisaa ennen kesäkuuta, eli tämä oli hieno kenraaliharjoitus  kesän toiseksi (kolmanneksi...?) tärkeintä kisaa varten. Bellalle on taas suunniteltu useampikin startti. Eli kannatti jättää se ulkomaan näytelmäreissu välistä. Tää on paljon tärkeämpää. Mun mielestä siis. Kesän tavoite: nousu kakkosiin. Eikä tän päivän esityksen valossa ole ehkä niin kaukainen haave...!