Jonni on saanut uuden VALIOjälkeläisen ! Jonnin tytär ja Ruun sisko Ruusa (Fennican Rosamunda) valioitui viime viikonloppuna Mänttä-Vilppulan KR näyttelyssä !!! Onnea Ruusalle toivottaa isukki ja velipoika ! Nyt 2 kolmesta Jonnin näyttelykelpoisesta pennusta on valioita !!! Jee !



 
Ja lisää uutisia. Mun ruotsintuontinarttuni Lumikki, joka asuu Pasin ja Katjan hellässä huomassa - ja Pamun ollessa myös osallisena neitylin koulutuksessa - on kunnostautunut oikein urakalla. Lumi on käynyt mm. pentukurssilla, agilityn pentukurssilla ja tokoillut. Se noutaa jo kapuloita, myös metallista ! Että niin sitä pitää ! Taistelutahtoa löytyy joten ihan oikeat ominaisuudet koiruudella on !
 




yllä olevat Lumin kuvat ovat Elina Keton ottamia !!!

 
Että hyvin pyyhkii, monella rintamalla. Kiitos Pamulle, Pasille ja Katjalle Lumikin hienosta hoidosta ja hyvästä koulutuksesta. Kaikki koulutus tekee koiralle hyvää ja auttaa myös minua arvioimaan sen luonnetta ja käyttökelpoisuutta koirana. Ei tarvii miettii onko siitä johonkin kun sen näkee jo koirasta. Eli hyvä gööttinen on siellä kasvamassa.