Olen opiskellut Oppimissykologian perusteet (2op) Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy:n  nettikurssilla ja nyt aloitin jatkokurssin.... Eli syksylle on luvassa tiukkaa opiskelua!
Aksakisoissa ei Savonlinnan jälkeen olla käyty kuin kerran, Joensuuusa yksi startti, joka oli kenraaliharjoitus tulevan sunnuntain (21.9.) Paragin SM-kisoille, jotka ovat ekat viralliset laatuaan. Ja lauantaina kisataan Ruun kaa ekaa kertaa virallisissa rally-tokokisoissa.
Ja lisää uutisia: käytiin elokuun vikana sunnuntaina TopTeamin valintatilaisuudessa Riihimäellä ja vaikka suoritus ei mennytkään ihan nappiin niin päästiin mukaan kun parapuolelta oli kahdelle paikka ja mä olin ainoo hakija. Että niin sitten syksyn treenit on taputeltu.... Ollaan Top Teamissa oppimassa uutta! Ja ensi kuussa on paragilaisille koulutusviikonloppu Kuopiossa jonne ehkä kans mennään joten koulutusta tulvii joka suunnalta. Tavoite on niinkin suuri kuin ensi vuoden Paragin MM-kisat Itävallassa... Sinne ois kiva lähteä kun se on "niin lähellä" - ainakin ajomatkan päässä.
Siri on aikuistunut, sille tuli ekat juoksut. Ja kohta alkaa aksan pentukurssi. Eli Sirputin joutuu töihin. Kerta vielä käydään lampailla ja sit se jää muhimaan talven yli ja keväällä jatketaan. 
Eli syksy ja alkutalvi on kiireistä aikaa. saattaa olla että kisoissa ei päästä pahemmin käymään.