Toisena päivänä Kuopiossa oli 15 gööttiä, tuomarina Owe Germundsson (jota muuten toivoin gööttien tuomariksi, kun Kuopio kyseli kenet haluaisitte tuomariksi... HYVÄ VALINTA !). Uroksia oli 5 ja narttuja 10 kappaletta.
En itse esittänyt Jonnia, vaan siitä huolehti Joensuulainen Iida Villman, Juniorhadlerien Suomenmestari vuosimallia 2005 ja Cruftsissa 10 parhaan joukossa 2006. Iidan meriitteihin kuuluu myös EUV-nlyn kolmossija tältä vuodelta. Iida siis vei Jonnia ja mä voin vain ihailla miten hyvin hän esitti koiraa - ja miten hienosti koira meni. Tuomari on ennenkin tykännyt Jonnista, ja arvostelusta päätellen tykkää edelleen. Arvostelu oli UPEA !!! Aivan mieletön ! Jos eillinenkin oli jotain niin tän päiväisen vois kehystää seinälle. Eli Jonni on hienonhieno koira ! Ei siitä pääse yli eikä ympäri.
Jonni oli siis urosten paras ja VSP Geeban viedessä taas ROPin. Bella sai H:n (arvattavissa, sillä kasvattaja oli jo sanonut mulle, että Owe ei tykkää hänen koiristaan). Rico oli PU-3 ja sai CACIBin, kun CACIB siirtyy VA-CA:n saaneelle, joka oli Rico. Onnea Ricolle ja taustajoukoille ja kasvattaja-Tuulalle! Oli kuuma päivä ja nyt on kiva olla kotona !!! Saadaan levätä
!