Käytiin taas pitkästä aikaa kisaamassa agissa. Vähän jännitti sillä viimeksi olin mennyt rataa SM-kisoissa ja  KONTAKTEJA  olin treenannut . . . . HMM . . . . milloinkahan . . . viimeksi Maaningan kisoissa ?  Siitä oli kuitenkin  AIKAA. Tuloksina kuitenkin kaksi ratavirheetöntä rataa, ikävästi kuitenkin yliajalla. Mineissä vain voittaja pääsi ihanneajan alle, eikä paljon hänkään. Ekalla radalla tuli kolmosissa paljon hylkyjä, mutta Jonnille sopii tollaiset tekniset radat. Sijoituksina toinen ja kolmas sija. Tästä on hyvä jatkaa ! Itseluottamus on taas palannut SM-kisojen kämmäysten jälkeen. Jonni oli taas oma hieno itsensä !!! Enkä mäkään mokaillut, mitä nyt MEINASIN unohtaa radan (tuli hetkeksi katkos päässä mutta onneksi rata muistui mieleen !). Nyt ollaan taas kahta pystiä ja ruusuketta rikkaampia !!!

Erja ja Eevi olivat mukana kisoissa matkaseurana. Bella taasen kokemuksia hankkimassa. Kivaa oli !! Kiitokset Erjalle kun viitsit lähteä mukaan ! Kaksin aina kaunihimpi !!!

(Kuvia kisoista löytyy omalta sivulta. Linkki oikealla "laatikossa".)

(LISÄYS:  kuvasivu myös kennelin sivuilla. Sain action -kuvia kahdesta eri paikasta ja ne löytyvät kuvasivulta. Kiitokset kuvaajille !!!)