Ruutsalle tulee perjantaina 10 kk ikää täyteen. Ja mulla oli tänään n:nnes syntymäpäivä....  anysways... Ruutsasta otettiin eilen ravikuvia. Heta otti kuvia iltapäivällä, pohja oli huono (luminen) ja sääkään ei ollut paras mahdollinen (lauha keli, sadellut räntää, sumuista). 12 kuvaa oli "julkaisukelpoisia" ja tässä on niistä pari. Hetalle kiitokset kuvaamisesta. Multa ei ton liikkeen vangitseminen onnaa vielä...!

 

Tää oli se parhain. Ravaa melkein oikein...

Tässä kyttää namia ja etuset nousee YLÖS ! Näin teki Turkkusessa ja se näkyi arvostelussa... Mutta selkälinja pysyy suorana ja askeleessa on mittaa. Takapotkuakin löytyy...  Paremmalla säällä sit uudestaan.

LISÄYS:  Tänään (4.3.) kävin "varaamassa" Ruutsalle ihkaoman petin ! Nyt on selvillä minkä kokoiseksi se kasvaa, noin, joten nyt voi jo ostaa oman sängyn. Tähän asti Ruutsa on nukkunut väliaikaisessa järjestelyssä mutta nyt se saa oman petin. Toivottavasti se kelpaa sille...ja että se ei revi sitä heti hajalle....  Jonen petin muovialustaa se on jo pureskellut ihan tarpeeksi. Siksi en ostanutkaan muovista petiä. Pianhan se nähdään, petin kohtalo...kelpaako vai päätyykö silppuna roskiin. Huomenna - synttärin kunniaksi - käyn hakemassa petin pikkumiehelle.