MIKÄÄN  EI  OLE  ENÄÄ  TURVASSA ! Täystuho iskee !   Ruuti pääsi  SÄNKYYN  OMIN  VOIMIN ! Eli, nyt pitää nostaa  KAIKKI  ylös. Rusetit, vihkot, hyllyssä olevat ASB:t,..., KAIKKI mitkä ei ole vielä verkon takana. Ja nyt Bellan sänky on vaarassa. Olen nostanut sitä sängylle turvaan Hra Täystuholta, mutta nyt kun "hän" pääsee sänkyyn niin peti on jälleen vaarassa. Huoh ! Kiva omistaa pentu ! Eihän se viime aikoina ole tuhonnut muuta kuin Stockalta ostetun maton (tosin Bella teki esityön...), äidin yhden hienon kengän kannan, pari lelupalloa, mun maton ja silkkityynyn kulman. "Ei oo mittään tekemistä !" Ostin poijjaalle kumirengaslelun sitä varten että se voisi purkaa aggressionsa siihen. Toivotaan että kelpaa herralle.
Pentukurssilla eilen poika jaksoi tehdä hienosti koko ajan. Harjoiteltiin koiran kopeloimista, kohtaamisia ja luoksetuloa. Kontakti toimi. Laskee hienosti yhteen 1+ 1 = 2 eli katse Outsan silmiin = nami. Eipä paljoa tuijottele nameja vaan töllöttää mua koko ajan. Fiksu mies, ehkä liiankin fiksu. Kun ei sitä viitsi tehdä tollaista treeniä missä koira on jo tajunnut koko kupletin juonen. Lisävaikeus: nami polvelle ja palkka vasta kun katsoo silmiin. Omin neuvoin ei saa namia ottaa. Mutta tämäkin meni karille kun koiru tajus melko pian että sama juttu kyseessä.  Pitänee keksiä uusi harjoitus, vähemmän arvattava.
Uusi kokemus:  näki ekan kerran  HEVOSEN ! Kyllä sitä ihmeteltiinkin sitten hetki. Ja sit alkoi räksytys. Taisi vähän pelätä isoa otusta, mutta uhoa silti riitti. Illalla oli väsynyt kun tehtiin töitä ja sit oli vielä hevosen näkemisen tuoma "järkytys" alla.  Tämä kerta oli pentukurssin 4. ja meidän kolmas kerta. Viime sunnuntaina kun oltiin pois pentunäyttelyn takia. Seuraavalla kerralla keskiviikkona mennään kaupunkikävelylle tutustumaan Isoon Maailmaan.  

LISÄYS:   Voi EEEEIIIII ! Kun olin töissä niin missasin Ruutin seuraavan edistysaskeleen: se oli hypännyt olkkarin sohvalle ! Pieni edistyy vauhdilla. Ruu oli istunut siinä sohvalla ja ihmetellyt että mitähän tällä taidolla tekis. Nyt on sit olkkarin sohvien tyynyt nostettu korkealle selkänojien päälle. Ettei satu "vahinkoa"...  Ja: rengaslelu kelpas ! Bellakin leikki sillä ja Jonni. Eli kelpaa köörille !