Mukaellen erästä "kuuluisaa" fraasia. Lauantaina Bellalla oli synttärit. Neiti täytti kerrassaan 6 vee. Suuret onnittelut pikku tytölle !
Sunnuntai-aamuyöstä lähdettiin Ruutisen kaa ajelemaan Lahteen. Lahdessa oli pentunäyttely ja sinne tuli myös Ruun sisko Ruusa. Romeo-veli jäi tällä kertaa pois. Toivotaan Maaritin isälle pikaista toipumista.  Vaikka oltiin varattu olevinaan kunnolla aikaa matkaan niin oli lähellä ettei myöhästytty ! Onneksi kerittiin paikalle ajoissa. Sekä Ruu että Ruusa olivat ensimmäistä kertaa näytelmissä ja parkkihallissa ja pöytäkokemustakaan ei juuri ole, mutta kumpikin porskutti reippaina ja uteliaina menemään niinkuin olisivat koko ikänsä olleet hallissa. Ja vaikka hallissa kaikuikin ja koiria oli paljon ei kummankaan häntä laskenut kertaakaan. Reippaita göötinalkuja.  Niillä oli vaan hauskaa ja Ruu teki välillä kaikkensa sabotoidakseen Ruusan kehäesiintymisen kun Ruusa odotteli kehän vieressä omaa vuoroaan ja Ruu kiusas sitä penkin alta.  Perineet hyvät ja ystävälliset luonteensa vanhemmiltaan. Vindi kun on kans sellainen itsevarma göötti joka ei hätkähdä mistään. Ja umpiystävällinen, häntä heiluu vieraillekin. Kumpikin pennuista käyttäytyi aivan ihanasti ja tuomarikin naureskeli kun Ruuti yritti nuolla hänen naamansa. Mut yllätti Ruutin ryhti kun seisotin sitä. Ei juuri oltu pahemmin treenattu mutta kummasti se skarppas ja ylpeänä seisoi kun tuomari katseli sitä. Isänsä elkeitä pikkuisessa.  Hyvän arvostelun antoi mutta rokotti triviaalista asiasta, ei sijoitusta. Ruusakaan ei sijoittunut, mutta senkin arvostelu oli OK. Meidän "varsat" on vielä kehittymässä eivätkä ole valmiita läheskään. Hyvä vaan että kehittyvät äitinsä tapaan hitaasti. Eipähän tule ongelmia sitten myöhemmin nivelvikojen muodossa.
Kehän jälkeen otettiin kuvia. Poseerauskuvat yksitellen onnistui mutta yhteispotretin kaa oli sit jo suurempia ongelmia. Otapa kuva kahdesta keskenään leikkivästä pennusta...!  Jokunen otos onnistuikin. Alla eräs... Loput kuvat puran kun ehdin ja jaksan. 
Kirsille: kuvia tulee, oli hyviä joukossa ! Oliko tää SE kuva jonka halusit ???

Veli ja sen sisko: Ruu ja Ruusa Lahdessa 25.10.

Ruun "virallinen" potretti.

Oli kiva tavata taas Ruusa. Ja samaten Vindin omistaja Minna ! Oli kiva nähdä teitä Kirsi ja Minna ! Terkkuja Ruusalle ja Vindille, toivottavasti nähdään pian jossain näytelmässä !

Sisko Ruusa. Äitinsä näköä.

LISÄYS: 2.11.   Alla pari kuvaa siskoksista...

Tässä yksi syy miksi kahden raisun pennun kuvaaminen ei ole helppoa...!