Taas kävi näin !! Ja miks just ykkösille ? jo TOISEN kerran kävi niin että meille vaihtui tuomari. Mujusen sijaan meillä oli uusi tuomari Elina Hannikainen. Radat oli Mujusella helpompia, esim. ei puomia kakkosilla eikä kolmosilla !!! Jone Niina kuskinaan tällä kertaa tekaisivat herran vuoden 12. nollatuloksen lähes 15 (!!) sekunnin ihanneajanalituksella. Sijoitus neljäs. Bella teki ekalla radalla HYLyn pujahtamalla mun selän takaa putken väärään päähän. Tokalla radalla jumi keinulle (moni muukin teki samoin, oliko liukas ??) ja siihen paloi aikaa. Tulos 32 ja risat mutta silti sijoituttiin kolmansiksi. Eli Bellalle sen kolmas pysti. Viime viikolla Siilinjärvellä ekalta radalta kielto ja yliaikaa, tulos 13 ja risat ja sij.6, tokalla radalla koira putos A:lta lähes laen kohdilta (vino lähestyminen ja vauhti loppui) ja siinä meni aikaa kun koottiin itsemme. Jätin koiran veke vikalta radalta kun en ollut varma onko täräyttänyt lihaksiaan. Onneksi mitään jälkiseurausta ei tullut. Mutta putos sen verran pahan näköisesti joten ehkä oli fiksua jättäytyä pois...? Nyt startataan Joensuussa, Jone jo Varkaudessa.

Niinalla oli hyvä päivä. Hän nostin borcol Lukansa kakkosista kolmosiin upealla nollavoitolla ja sit he vielä voittivat ekan kolmosten kisansa !!! AVA-kiinnitys tuli nollavoiton myötä ! Upeaa ! Onnea !!! Jonen toinen kuski Sirkku nosti kans oman koiransa kolmosiin ja hekin tekivät puhtaan radan kolmosissa, tosin lievällä yliajalla. Hieno suoritus !!!

Vähän alkaa näyttää siltä että vaatimukset tiukkenevat jo ykkösissä. Tässä on riski että koiria treenataan liikaa jo nuorempina. Ei kai ole tarkoitus että koira on kuin broileri, joka kulutetaan loppuun jo nuorena ??? Ykkösluokan tulisi olla tutustumisluokka ja vasta kakkosissa alettais vaatia enemmän. Joka tapauksessa ne parhaimmat ja nopeimmat koirat saa seulottua oli ne radat sit miten helppoja tai vaikeita tahansa. Koirat vaan kestää pitempään jos ei ihan nuorena niiltä vaadita jotain kolmosluokan tasoa. Tää on vain mun mielipide.