Huh huh. Olipa reissu ! Selvittiin kuin selvittiin ehjinä kotia. Menomatka sujui seuraavasti: perjantaina Nastolaan yöksi, lauantaina Hesan kautta (hain äidin kepoksi) Turkuun. Yö laivalla sujui pätkittäin: Jone vahti liikennettä, joten nukuin kerrallaan noin tunnin pätkiä...! (Osta göötti ! On HYVÄ pihavahti ! :-D ) Sunnuntaina löydettiin hyvin näyttelypaikalle. Ruuhka SIELLÄ oli kauhea: jonotus sisälle, siellä oli porukkaa. En kerennyt kunnolla seuraamaan kehiä ja suurin osa tuloksista meni ohi. Ja kaupoissa en oikeastaan käynyt, en jaksanut jonottaa. ERI ruusukkeet oli loppu, mutta sijoitusruusukkeen sain ja muistorusetit molemmille.  Kivaa oli diplomit.
Arvosteluista: nartuilla oli mun lempituomari: Ove !!! AVO narttuja oli paljon !!! Jokainen menikin kehään yksitellen kun alkukokoontuminen oli ohi. Belli esiintyi hyvin ja liikkui hyvin. Kun viimeksi Belli oli saanut Ovelta H:n niin se oli tavoitteena nytkin. Mutta neitipäs petrasi oikein kunnolla ja kun kehäsihteeri nakkasi mulle punaisen nauhan niin sekös riemastutti !! :-) Woude ! Pikku neityli täräytti yllärin !!!  Ainoa sääli oli että paikalla ollut Bellan kasvattaja ei kerinnyt nähdä meitä kehässä, mutta tavattiin sit kehän jälkeen ja neiti sai tavata kasvattajansa usean vuoden tauon jälkeen. Näin paikalla myös Bellan ukin Danga's Agatonin, joka vei Veteraaniurosten voiton ja sen tittelin. Jone esiintyi lopulta ihan hyvin. (Alkuun paikan päällä paineli vaan kuono maassa enkä saanut kuonoa ylös sitten millään ! Tämä käytös korjaantui onneksi kehään mentäessä!) Jone sai ERI:n ja sijoittui kolmanneksi. Urosten tuomari oli suomalainen, asia joka harmitti, oltiinhan sentään Ruotsissa ja rotu on RUOTSALAINEN ! Kyllä tuomarin olisi pitänyt olla ruotsalaisen mutta näin mentiin nyt. Muita "tuttuja" oli Bellan puoliveli Rex, joka sai nuorissa EH:n ja Jonnin puoliveli Ron Ronaldo, Rolle, jonka tulosta en muista. Molemmat muistuttavat puolisisaruksiaan. Rexillä on samaa siroutta jaloissa ja jotain samaa päässä. Rollen pää on samanoloinen kuin Jonen, eli emo Vonne jättää päätään lapsilleen. Laiva lähti viiden maissa joten isoja kehiä ei keretty katsomaan. Matkalla eksyttiin keskelle Tukholmaa (mä luulin muistavani paluureitin !) - Luojan kiitos mukana oli navigaattori ja löydettiin kuin löydettiinkin Värtanille ajoissa. Koirat oli sit väsyjä ja valloittivat yhden kahdesta sängystä. Jone vastusteli koirien pissapaikkaa laivalla ja jumi jo hytin ovelle. Eli koiran pissatus sujui kantamalla. Vastaa aamulla Hesassa herra suostui kakimaan, eli aika jäärä - ja hienohelma - meidän ukkelista on iän myötä tullut. Maanantaina ajeltiin Joensuuhun ja tänään oli töissä - tosin aivot on yhä töhnässä eikä ajatus kulje. Joten lisää kuvia tulee vasta joskus kun olen toipunut tästä ja tulevasta reissusta. Lopuksi muutama kuva reissulta:

belli_wds_eh.jpg

Bella-neiti

jone_wds_vet_eri_3.jpg

Jone

rexan_massanissa.jpg

Rätt O Slätts Rex Räv, Bellan velipuoli (sama emä)

WvW-08_Dangas_Agaton.jpg

Bellan ukki, VMV-08 Danga's Agaton Sax-J

wds_jone_och_bella.jpg

Haukut kotimatkalla laivassa ja tulokset

Jälkikommentti: Kun tulimme laivaan menomatkalla lauantaina 5.7. niin hytissä oli pussi MV-näyttelyyn menijöille. Pussissa oli tiedote, että laivalla on paljon koiria ja selitettiin koiravessojen sijainti. Pussissa oli myös magneetti, joka piti laittaa oveen jos koiran jätti yksin hyttiin (piti laittaa häkkiin tällöin; kaikki tämä siltä varalta että siivoja sattuisi käymään hytissä) ja kakkapusseja (jos sattuisi vahinko koiravessan ulkopuolella) ja kakkalapio. Hyvä palvelu Siljalla !  :-)