Ilmoitin tänään Jonnia seuraaviin kisoihin ja selvisin - kuten viimeksikin - vähällä rahanmenolla. Kun ollaan taas menossa Varkauteen, jossa Jonni pärjäsi viime kerralla siellä ollessamme, niin sen sijaan että olisin maksanut kahdesta startista maksoinkin vain toisen - sen halvemman ! Varkaudessa kun järjestäjät antavat pokaalin sijasta lahjakortin, niin meille kertyi viime kerralla 2 kpl lahjakortteja, jotka yhdessä kustansivat kalliimman startin ! Kannattaa tää kisaaminen kun on hyvä koira ja varma sijoittuja. Jonni sponssaa omaa uraansa...!  ;- )

416004.jpg

 

Sain tänään yllätyspostia Norjan Kennelliitolta. Olin tässä joku aika sitten kysellyt heiltä miten saisin tilattua valiodiplomin kun sitä en tullut hankkineeksi silloin kun piipahdettiin siellä. No, olin jo unohtanut koko homman kunnes tänään sitten postista tupsahti kirje NKK:lta jossa oli Jonnin NUCH -kunniakirja !! Hups. Kiva ylläri ! Ja diplomi ei ole edes pahan näköinen - ja kaiken lisäksi se on ILMAINEN. Pitänee laittaa seinälle. En vaan maksanut tosta mitään joten sikäli vähän ihme homma... No, kiitokset nyt kuitenkin diplomista !!!

416005.jpg

En ole päässyt vielä takas töihin, sillä mulla on ääni yhä paineessa. Sairasloma jatkui kahdella päivällä. Yritetään paluuta keskiviikkona.