Kotona ollaan ! Ja  MIKÄ  VIIKONLOPPU !!! Perjantaina loma alkoi ja ajeltiin Nastolaan mökille yöksi. Lauantaina kisattiin Jonen kaa Bob Griffinin aika mielenkiintoisella radalla. Mulla ei ollut aivot mukana vaan unohdin ne narikkaan (ajatukset oli ihan muualla kuin agissa...) mutta selvittiin radasta läpi. Nolla tuli mutta 12 ja risat yliaikaa. Koirakin oli naatihko kun oltiin ihan loppupäässä ja odotusta oli jonkin verran, plus edellisillan reissu. Mutta ihan kelpo suoritus meille. Hieno miäs. 2 kertaa nappas reiteen mutta mä oli just koiran ja tuomarin välissä joten hän ei nähnyt asiaa....!
Sit itse ASIAAN ! Eli syyhyn miksi oltiin reissussa. Haettiin pentu kotia. Jätkä on reipas ja jopa hullunrohkea. Nyt mä tajuun miksi kaikki sanoo että pennun kuvaaminen on vaikeaa. Kun ei ne pysy sekunnin murto-osaakaan paikallaan. Ja hampit on naskalinterävät. Leluja käytiin ostamassa lisää tänään, kun niitä tullaan tarviimaan ! Ja panta ja remeli. Penneli on siis  aivan  ihqu ! Olen ihan myyty. Jone-isä väistelee kauhukakaraa, kun penneli meinaa mennä imemään "nisää" (siis arvannetten  MITÄ  nisää...) ja käy häntään kii. Bellalla taas on äidinvaistot heränneet ja se on levoton kun mä ja pentu ollaan ulkona. Vielä eivät saa leikkiä kaksistaan mutta ihan pian, sit kun pikkuinen on hieman isompi. Aikaisia herätyksiä on edelleenkin luvassa mutta pikku mies osaa pyytää jo ulos kun on asiaa. Siis NIIN suloinen ja vilkas ja fiksu ! Kesäloman tekemiset on järjestyksessä. Voipi käydä niin että kun työt alkaa elokuussa niin se tuntuu levolta...! :-)

Kuvia:

kesan_ihanuutta_Ruri.jpg

Kesän ihanuutta !

salarannassa_komistusR.jpg

vasynyt_leikkija.jpg

Leikin jälkeen väsyttää.

Ai niin, pentu on ihan isänsä näköinen kun tämä oli saman ikäinen. Lupaa hyvää ? Ingalle kiitokset että vihdoinkin mulla on Jonnin perillinen ! Ja Vindin omistajalle terkkuja: hienon pennun on äiti jättänyt !!! Menee heti tekemään tuttavuutta vieraitten kanssa ja häntä heiluu. On niin iloinen ja reipasluonteinen että ! Tällaisen pennun kaa on ilo elää..!