Ollaan oltu "maanpaossa" Nastolassa, suvun kesäpaikassa, Salarannassa. Meidän lattioita lakattiin joten oli pakko olla vekka. Nyt sit palattiin eilen kotia ja tänään hra 11 viikkoa menee ekalle rokotukselleen. Madotus annettiin Salarannassa (kiitos Maarit vaa'an lainasta !!) ja Flubenol meni  TODELLA  helposti alas ! Pentu imi ruiskuun kii kuin nisään ja nuoli vielä lopputöhnät veke ruiskun sivuilta...! Yllättynyt  (Onko se KOIRA ??? Eihän koirat tykkää matolääkkeistä ???!)
Sisäsiisteydessä ollaan jo reilusti plussan puolella. Ei yhtään kakia sisälle koko lomareissulla ja vain parit pisut. Iso poika osaa jo pyytää ulos ja mä tiedän jo milloin se pyytää ulos ja milloin se vain haluaa leikkiä. Uusi tuttavuus - uudet "lukuohjeet". Koko loman ajan oli lämpimät säät ja tutustuttiin moneen uuteen, ihmeelliseen asiaan. Metsämansikat olivat ilmeisen tuttuja sillä kun Ruri näki taimia niin heti suuntas syömään. Mustikatkin kelpas, mutta ne oli ehkä hieman happamia (raakoja) vielä kun välillä marja pudotettiin alas suusta ja mietitiin että onko syötävää sittenkään vai ei. Oltiin viime torstaina veli-Romeon ja sisko-Ruusan kanssa leikkitunnilla Jokimaalla. Vaikka oli kuumaa (yks mittari (Wahlstenin) näytti 26 ja matkalla näkemäni näytti 28,6 astetta ja aurinko paahtoi !) siskokset leikki noin 1,5 tuntia ja siinä oli menoa ja meinikiä ja vaarallisia tilanteita. Kuten ojan pohjalle meno. Se oli sellaista ryteikköä että meillä ei olisi ollut sinne asiaa. Pajukko vain heilui ja siitä näki missä pennut/pentu oli. Kaikki tulivat kuiteskin ehjinä ylös ja onneksi mullakin oli madotus vielä antamatta, sainpahan veke kaikki yökit mitä sieltä ojan pohjalta tuli syötyä...! Mutta pennuilla oli hauskaa ! Ja Ruusan omistajan kuvia olen jo saanut ihailla ! Itsellä ei ollut kameraa mukana. En vielä osaa käyttää järkkäriä niin hyvin että olisin pysynyt pentujen menossa mukana.
Bellan ja pennun välit on kuin äiti-poika. "Äitee" hoitelee poikaansa ja on hyvin tyytyväinen uuteen rooliinsa. Jonni-isä sen sijaan on yhä epävarma pikkuisesta. Sillä kun on NIIN terävät hampaat ja kun Jonen häntä on usein iskukohde niin pakoonhan sitä pitää päästä. Mutta yhteiset kävelyt ovat lähentäneet suhdetta joten eiköhän se siitä lutviudu.
Nyt siis ollaan palattu arkeen ja lomaa on jäljellä vielä ensi viikko. Jonnilla jäi MM-karsinnat väliin. Onneksi, sillä kun oli näinkin kuuma niin Jone ei ois jaksanut juosta. Se on ollut väsyneempi kun pennun kanssa on hälinää. Elokuun alussa mennään Varkauteen Nuorten SM-kisoihin ja sitä ennen Junnu Cupin Finaaliin. Toivotaan että herra jaksaa mennä silloin. Toisaalta vaihtelu virkistää ? Alla muutama pikku otos lomareissulta.

 

Ruri kiusaa "Äiteetä" !

Seuraava kohde: isukki ! Vaanitaan !

Poseerausyritys... 

Metsämansikat on IN !!! Ehdottomasti !!

Mansikkapoika...

Mansikat ovat nyt kuulemma parhaimmillaan. Itse en oikein niitä pysty syömään, maha ei kestä, mutta te jotka voitte niin nauttikaa hienon kesän hedelmistä ! Mansikat ja kesä - ne kuuluu yhteen ! Hyviä lomanloppuja kaikille !!! Ja me odotellaan että päästään "ihmisten" (tarkoittaa muita koiria, lähinnä pentuja näin aluksi) ilmoille ! Rokotusten jälkeen sitten, eli ihan pian... !!! Cool