Eilen kävin illalla Niinan agitreenissä Ruutsan kanssa. Ruutsa oli yhä into piukeena - tauko treeneissä vaan lisännyt sen intoa. Hyvä vai huono juttu ? Jää nähtäväksi...
No niin, ensin menin radan normisti eli kauheesti käskyttämällä....blush  ja hengästyin tietty ja ohjaus - ja koira - meni miten meni. Niina sit sanoi et seuraavaksi viet IHAN HILJAA ! Lähtökäsky, kepit, putkeen irrotus (3 x putki-käsky) ja A:lle kiipee, ne vaan saa sanoo. Muuten turpa kii. Mä en uskonut että hurtta toimii mutta meni keskittyneesti, ehkä nopeemmin kuin käskyttämällä hulluna ja mulla oli rauha ohjata. Aivot oli tyynet ja meno rauhaisaa vaikka juoksin ! enlightened  Eli VALAISEVA kokemus ! Miksei näin voisi ohjata ??? Ehkä nyt en ihan heti kisoissa kokeile mutta toisaalta...kun se toimii näinKIN ja ehkä paremmin vielä, ja mun meno on parempaa ja ohjaus selvempää niin miksi EI ? Kiitos koutsille hyvin valaisevasta neuvosta. Hiljaa hyvä tulee.

Ja Jonni - auta itseäsi-mies - on yhä hurjan nälkäinen. Ruokalaatikko saadaan auki tosi näppärästi ja ellen kuule ajoissa kolinaa niin ruuat on syöty parempiin massuihin. angry  Sääli Pappaa kun sillä on NIIIIIIIIIN nälkä...mutta minkäs teen ? Se saa tarvittavan määrän ruokaa ja on pulskan oloinen yhä vaikka laiharilla onkin ollut. Ei sen voi antaa syödä ihan miten paljon vaan...! Ukko parka. Pitää ostaa sille laihisruokaa jotta määrää voi lisätä. Ettei toinen kidu. Raukka parka. Säälittää....!