Saavutuksia ja menestystä vuonna 2008:
Jonni: 6 näyttelyä, joka kerta ERI, neljässä Paras Uros, 1 x ROP, 3 x VSP, 2 x ROP-VET ja 2 x VSP-vet ja MV-näyttelyssä ERI ja 3. paras veteraaniuros. Eli noin 67% näyttelyistä uroksista paras ! Aika hyvin veteraanilta !!! Ja HÄNNÄLLISELTÄ !!!
Agilityssä 25 starttia joista 15 nollatulosta (mukaanlukien SM-kisojen HR:n nolla) eli 60% tuloksista nollia !!! Ja S AgCH kaiken kruununa. Kaikki tämä yli 8-vuotiaalta koiralta, jota treenataan noin kerta viikossa ja ohjaaja/t ei treenaa koiralla lainkaan ! Piirin Mestaruuskin tuli uusittua, SM-nollat on kasassa ja MM-karsintanollistakaan ei puutu kuin 2 joten pullat on hyvin uunissa tätä vuotta ajatellen. Vuosi 2009 alkoi Tartossa saavutetetulla EST VET CH-tittelillä, joten hienosti alkoi tämäkin vuosi. Jonnin kanssa kisataan säästellen ja huolellisesti. Antaa herran nauttia elämästään, on se sen ansainnut. Sen ei tarvitse saavuttaa enää mitään, nytkin sillä on titteleitä jo ihan riittävästi. 
Bella: Näyttelyitä 5 joista kolmesta EH (mukaan lukien MV-nlyn VERY GOOD), joten ei valittamista !!! Agilityssä yksi NOUSUNOLLA ja yksi reilun 2 sekunnin yliaikatulos. Yhteensä vuoden aikana 5 ratavirheetöntä suoritusta ja peräti 5 palkintopallisijaa, joista parhaana Joensuun KAKKOSSIJA ! Eli tässäkin lajissa ollaan menty eteenpäin. Vuoden kruunasi Hankasalmen MH-kokeen hieno läpivienti: ainoana narttuna laukausvarma ! Ottaen huomioon Bellan nuoruuden kokemukset voidaan päätellä että se on nyt palaamassa "omaksi itsekseen". Kaikkea sen kokemaa ei voi pyyhkiä pois mutta siitä on tullut "ihan oikea" koira, jonka kanssa voi jopa kuvitella joskus pärjäävänsä esim. agissa tai vaikka Mejässä. Ihaninta vuoden -08 loppupuolella oli, että neiti selvisi vakavasta vatsasairaudesta joka oli melkein viedä koiran hengen. Nyt ollaan toipumassa hyvää vauhtia ja siksi kisakauden alkua harkitaan HYVIN  TARKOIN !
Vuoden 2009 kalenteri suunnitellaan kummankin koiran tarpeet huomioiden. Jonni luultavasti kisaa säästellen ja harvakseltaan ja Bella, sitten kun se on todellakin toipunut ja kunnossa, vähän tiheämmin. Mitään erityisiä "tavoitteita" ei ole, katsotaan myöhemmin mitä vuosi tullessaan tuo.