Siri Sirputin on jo pentuluokkaikäinen! 1.7. hän on virallisesti 7-kuinen eli pääsee "oikeisiin" näyttelyihin. Siri on ehtinyt harrastaa jo vaikka mitä. Tottista, jälkeä, viestiä ja paimennusta. Ja mätsäreissäkin ollaan piipahdettu. Kohta mennään näytelmiin oikeiden tuomareiden arvosteltavaksi. Odotukset eivät ole kauhean suuret mutta on kiva nähdä mitä tytöstä sanotaan. Koipeliinihan se on mutta notkea sellainen. Muuten kaunis neiti.

siri_salarannassa-normal.jpg

Siri käväisi Salarannassa kesäkuun puolessa välissä. Hyvin viihtyi.

siri_j%C3%A4lkimett%C3%A4ss%C3%A4-normal

Jälkimetsällä on kivaa. Siri melkein vetää jäljen alkuun. Se nauttii nenätyöskentelystä.

j%C3%A4lkimets%C3%A4%C3%A4-normal.jpg

Täällä ajettiin jälkeä viimeks. Tein kaksi jälkeä. Lopuksi kokeiltiin pikku viestipätkä ja ihan lopuksi Siri sai lenkkeillä kaverien kanssa.

pikku_paimen-normal.jpg

Lauantaina 28.6. Siri pääsi paimeneen Joroisille. Siellä oli paimennuspäivät. Tokalla setillä jo alkoi heräillä.

siri_lambaksilla-normal.jpg

Pikku paimentyttö ajaa lampaita. Ehkä siitä tulee isona ihan oikea osaava työläinen.

IMG_2625-normal.jpg

Sunnuntaina päästiin taas kaverien kanssa juoksemaan pentumiitissä. Siri kävi kahlaamassa ja tolta se näytti molskittuaan kanavassa. Lapsilla on kesäiset huvit. Porukassa tällä kertaa Siri, Gust, Grimm, Gustin "isoveli" Ruffe (ja Siri ei näytä enää yhtään kääpiöltä sen rinnalla), Rio ja Piki. Hauskaa oli kaikilla.
Seuraavana vuorossa pentunäyttely Tampesterissa, Erkkari Hesan suunnalla ja Kuopion KV. Gööttiset pääsee Kuopioon kahdesti, Sirpukka kerran. Bella on jo sen ikäinen että se pääsee jo ilmatteks. Nyt mulla on sit koiria sekä pentu- että veteraaniluokissa. Viimeksi oli näin kun Ruttunen oli pieni ja oltiin Turuus Tuulan kaa. Niin se aika kuluu....