Jone oli Tuijan treeneissä Bellan "sijaisena", kun neiti on vielä sairaslomalla. Hyvä olikin sillä nää ois olleet aivan liian vaikeita neidille.

Rata 1:  Menin lähes putken päähän odottamaan koiraa. Siis JÄI !! Ohjasin koiraa oikealla puolella. 4-5 oli kaksi vaihtoehtoa: valssi (hidas mulla) ja takaaleikkaus, jonka tein. 6-7: takaaleikkaus, koira OIKEASSA KÄDESSÄ koko käännöksen ajan, valssi seiskan edessä, vedin koiran luo seiskalta, joten käännöksestä tuli nopempi. Sit ohjasin sen oikella kädellä myös kasille ja lähetin siitä ysille. 8-esteellä teki TOSI tiukan mutkan, ei ois tiukempaa voinut enää tehdä. Ihan nuoli sen !! Suoraa linjaa ohjasin 9-10-11 sillä Jonni pystyy hyppäämään pystytolpalta pystytolpalle pudottamatta. Puomin alastulon varmistin namilla.

Rata 2:  Kinkkinen. Taas jätin, kuten edellä. Hain putkelta ja tein pienen vekin kun vein kepeille, muuten meinas mennä kakkosväliin. Neloselle mahdollisuuksia 2: valssi (hidas) tai takaaleikkaus. Otin koiran oikeaan käteen kepeiltä, annoin sen mennä mun edelle,  leikkasin takaa, lähetin sen vitoselle ja peruutin samalla lähelle puomin ylösmenoa, jolloin koira tiesi minne tulla, sit puomille. Helppoa  KUN  tajus ja koordinaatio alkoi pelata ! Puomilta lähetin putkeen ja sit menoks. Muut kierrätti kasin toiselta puolelta mutta kun Jone ei menetä vauhtia mutkissa ja se tekee tiukat mutkat JA kun mä olen hidas niin blokkasin kasin (ettei hyppää väärään suuntaan), puöräytin sen ympäri (iisi piisi) ja sit oikealla kädellä ysille ja kepeille, jotka se haki hyvin (tää on sille helpompi puoli !). Hain kepeiltä, lähetin putkeen ja juoksin lähelle puomin ylösmenoa kutsumaan koiraa. Taas palkka kontaktilla.

Tänään on sit Sari Vähäniityn treenit.... !