Tänään käytiin pitkästä aikaa oikeissa kisoissa. Oli kotikisat ja ykkösille ja kakkosille oli kolme starttia ja kolmosille Piirinmestaruudet. Meidän porukasta vain Ruu ja Bee osallistui, Ruulle kaikki kolme kisaa ja Beelle kaksi joista jätin hypärin välistä. Bee ei ole treenannu tarpeeksi joten se oli vähän epävarma ja siksi jätin sen vekka. En viitsinnyt kiusata sitä toisella startilla varsinkaan kun hypärillä meillä ei riitä aika kuiteskaan. Ruutsan kaa mua vähän hirvitti kun viimeiset 4 starttia on päätyneet hylkyihin koiran huideltua missä sattuu ja tän päivän kisat oli aika lähellä isoja teitä eikä alue ollut kunnolla aidattu. Mutta pieni tokotreeni ennen joka starttia teki tehtävänsä. Eka rata meni muuten hyvin mutta tein pienen ohjausvirheen: liian tiukka takaaleikkaus putkella ja koira ei mennyt sisään. Joten kielto ja 0.13 yliaikaa.  Tokalla radalla arvasin sen hakevan A:ta (Ruun lempieste jostain syystä) ja yritin blokata sen. No, olin sit väärässä paikassa väärään aikaan ja huolimaton ohjaus teki sen että koira päätyi sinne A:lle. Loppurata meni sit ihan hyvin. Joka radalla haki kepit mun edellä joten siitä olin tyytyväinen. Mutta on niitä treenattukin kotona kujilla...! Vikalla radalla oli sit puhti pois vähän kummastakin, koirasta ja ohjaajasta, mutta Ruu toimi ilmeisesti just sen takia paremmin joten me tehtiin  EKA  NOLLA  eli  LUVA-tulos ja  vielä VOITETTIIN  koko luokka !!   Jeeeee !!!!!  Meidän vauva yllätti ! Nyt siitä alkoi se laskenta kakkosiin...ja jännitys kisoissa kasvaa kun paineet lisääntyy....! No, ne on vaan kestettävä..... ken leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön.

Jone jäi kotia ja se  MÖKÖTTI !!! Mä tulin kotio kolmen jälkeen ja Jonni EI  OLLUT  SUOSTUNUT  LÄHTEE  ULOS   K E N E N K Ä Ä N   KANSSA !  Eli se ei ollut tehnyt aamu- eikä päiväkakeja !!!   Oli suostunut käymään pisulla takapihalle mutta muuten paras mihin kukaan oli sen saanut oli portti.  Ja meillä oli sentään mun veli ja äiti kuskaamassa sitä !!! Kun mä tulin niin heti lenkki kelpas !!! On se jäärä ukko !!!    Mutta anti olla, kivahan se on että luonnetta löytyy. Ens kerralla ilmeisesti vaan pitää ottaa se mukaan.....Se kun ihan selvästi tiesi minne me oltiin menty.

Nyt on sit tää viikko pulkassa ja ensi viikolla on näyttelyitä molemmille päiville. Nähdään taas Esko....   Saas nähdä mitä se sanoo meidän karvattomasta papparaisesta...