Tänään Ruuti ja sisaruksensa täyttävät 6 kuukautta !!! Onnea koko poppoolle ! Ruuti kävi eilen juhlistamassa "isoksi tuloaan" kaupunkikävelyn merkeissä. Tutustuttiin Joensuun City lifeen kuuden maissa ja näkemistä oli vaikka kuinka paljon, liukuovista moottoroituihin rullatuoleihin. Ja miinuspuoliakin nähtiin: rikottu olutpullo. Onneksi huomattiin ajoissa eikä kenenkään mukana olleen koiran tassu auennut. Pentukurssin koirista 4 oli saapunut kävelylle ja porukalla oli paljon uutta nähtävää ja leikkiäkin haluttiin. Anttilan parkkihallissakin käytiin ja siellä oli myös isä-Jonekin käynyt oman pentukurssinsa aikana silloin joskus vuonna 2000 ! Ympyrä sulkeutuu: ensin isä, sitten poika.
Sunnuntaina onkin sit Isänpäivä ja Jone saa viettää ekaa Isänpäivää !!! Onnea vaan Isukille näin etukäteen !!!
Olin tänään ottamassa kuvaa isä-poika -parista mutta kameran akku oli eri mieltä ! Se on nyt latautumassa joten ehkäpä saan kuvan pojista vielä ennen iltaa. Huomenna käydään Ruun kaa vaa'assa katsomassa joko 10 kilon rajapyykki on mennyt rikki. 

Poika ja isä. Samaa näköä ? Ihquja molemmat.

LISÄYS: Jone juhli isänpäivää agilitytreenien merkeissä. Tuomas kävi pitämässä meille treenit ja saatiin juosta ihan kunnolla. Kivaa oli vaikka lopussa väsyttikin. Ruutin Isänpäivä kului Mätsärin ja pentukurssin merkeissä. Mätsärissä Ruutinen oli punaisten pentujen neljäs. Pareja oli 15. Pentukurssilla opeteltiin noudon alkeita ja ainakin esineen kantaminen ja suuhun otto sujuivat hienosti. Luovutusta saadaan vielä harjoitella.