Vikat treenit ennen kisoja. Jonni kävi TOSI kuumana. Otettiin sen kaa vaan kontakteja ja muutama este mielen virkistykseksi. Hyvin meni puomin ja keinukin oli OK. Louskutti ja kävi kierroksilla, mikä EI ollut hyvä homma, mutta kisapäivä on pitkä eli ehtii jäähtyä ? Toivottavasti ... !
Bella meni pirteästi ja laukkasi puomille ! A:lle meno vähän tökki, mistä lie johtui? Mutta kun leikkasin takaa enkä valssannut edessä niin onnistui paremmin. Liekö se edessä valssaus ja vauhdin pysähtyminen ollut syy miksi ei oikein innostunut A:lle menosta ? Kepeillä pitää muistaa näyttää eka väli huolella, sit menee loppu. Pussi sujui eikä keinu pelottanut enää paljoa. Pikkaisen hidastelee alastulossa mutta meni muuten OK. Ainoa hassu juttu oli että kun alkuun treenattiin puomia niin rataa mentäessä meni renkaan sijasta puomille, eli siitä on tullut lempieste kun sillä saa hyvän palkan kontaktilla (makkaraa alastulossa). Hemppari ! Vähän liian hyvin muistaa missä on saanut namia ja missä ei ! Mutta viimeistelytreeniksi oli vauhdikas suoritus. Kun nyt kisoissa tekisi edes puoliksi samanlaisen niin kiva ois.

Tänään on sadellut lunta oikein urakalla. Olen jo kaksi kertaa käynyt kolaamassa lumia ja en kyllä enää mene vaikka mitä satais ! Tosin aamulla on sit edessä iso urakka mut sille ei voi mitään. No, lumen tulo loppuu pian, viimeistään huhtikuussa...! Eihän sinne nyt NIIN pitkä aika ole ? Koirat sai hankitreeniä kun kahlattiin hallin pihalla syvässä hangessa. Kunto nousee !!