Bella pysteineen 6.12.

Vuosi päättyi Bellan osalta kuten se oli alkanutkin. Vuoden ekat agikisat oli Varkaudessa ja silloin Bella oli kolmas päivän ainoalla radallaan. Eilen kotikisoissa Bella starttasi myöskin yhden kisan ja taas tuloksena kolmas sija. Luokka oli tosin toinen, MINI 2. Tulos oli hieno yliaikanolla, johon kotiväki on enemmän kuin tyytyväinen. Viime viikonlopun Elinan treeni taisi avittaa neidin menoa paljonkin ! Kiitokset siis treenin vetäjälle ! Näin nopeasti tuli tulosta !    Jone kisasi uuden kuskin kanssa ja ekalta radalta se tuttu puomin alasmenovirhe plus hinttipikkaisen yliaikaa. Lopuilta tuli sitten HYL mutta koira pelitti ihan OK. Uuden kuskin kanssa on aina sisäänajovaihe jolloin kumpikin opettelee toisen mielenliikkeet. Eiköhän se ajan kanssa lutviudu ! Henkalle kiitokset papan viennistä. Jone oli tyytyväinen ja se on tärkeintä. Saipahan juosta, mitä mun kanssa ei sais. Nyt herra pitää kuntoutumistauon ja radoille palataan keväämmällä toivottavasti entisellä tarmolla.

Asiasta kolmanteen.
K: Mitä puoluetta muuten teidän koiranne kannattaisivat jos saisivat äänestää ?

Meillä Ruuti on selvästi kokomuuslainen.  Mä olen AKT:n jäsen kun olen autokoulutoimistotyöläinen. Ruutinen on selvästi oikeistolainen kun se "luki" mun just tulleen AKT:n jäsenlehden ihan silpuksi. Vain kunnon kokomuuslainen tekisi moista. Bella on sossu tai kommari, sillä se jakaa KAIKEN. Aina kun jossain jaetaan ruokaa/nameja Bella kutsuu muut paikalle. Se on hyvin sosiaalinen pikku neiti. Jone on ehkä vihreä/kepulainen. Jone edustaa vihreitä arvoja olemalla kiusaamatta luonnon elukoita. Lisäksi Jone on individualisti ja kulkee omia polkujaan. Ja tykkää luonnosta. Kepulaisuutta puoltaa maanläheisyys ja lehmistä kiinostuneisuus. Mutta eiks vihreätkin voi tykätä lehmistä?
Et kaikkea sitä pistää merkille kun koirien kanssa on pitempään...Enemmän tai vähemmän fiksua asiaa. Asuuko teilläkin pieni sossu ?