NIIN se aika kuluu ! Ruutsa Ruutinen on jo 8-kuinen jätkänalku ! Ja ihan vasta se oli ihan pieni pilke isänsä silmäkulmassa...! No, toisaalta on ihan kiva että poika "ikääntyy", jospa tulisi sitä "järkeäkin" samalla pääkoppaan. Onhan se fiksu ja ihana haukku mutta vielä turhan "keksivä" ja utelias. Ja KAIKKI - siis  IHAN  kaikki - mieleenkiintoinen otetaan suuhun. Just tässä hiljan unohdin mun paremman puhe-elimen Ruutsan ulottuville ja se oli tutkinut kuulokkeiden remeleitä sillä seurauksella että kuulokkeiden liitin hajosi ja radiota ei voinut kuunnella. Piti ostaa uusi johto. No MITÄS  JÄTIN ! Oma moka. Mutta Ruutinen on NIIN nopea että kun silmä välttää ihan nanosekunnin verran niin poitsu pyrähtää ei-sallittuun paikkaan ja alkaa askarrella, viipymättä. Onneksi mitään ei vielä ole sattunut (koputtaa puuta) ja ollaan yritetty aina muistaa laittaa kaikki tavarat tarpeeksi ylös ja sellaiset ovet kii joden takana on jotain mitä Ruuti ei saa saada käsiinsä (tai siis: hampaisiinsa). Munkin huone on verkotettu s.e. en pääse tekemään mitään tietsarin näppäimistöllä (verkon takana), kirjahylly on no-go zone, samoiten sängyn alusta (sähköjohtoja pilvin pimein, verkotettu). Mutta parempi katsoa kuin katua. Otin tänään muutaman kuva, en enempää, kun muistikortti on täysi. Laitan jonkun tänne jos/kun kerkiän. Tänään on "synttärin" kunniaksi ollut lämmintä, vain jotain -6 !!! JEE !! Päästäisköhän illalla juoksentelemaan ravitsulle ???

ONNEA  RAKKAALLE  PIKKUISELLE !

LISÄYS: Illalla alkoi tuulla mutta silti käytiin juoksemassa. Mä kuljin noin kilsan, Jone ehkä 1,5 km ja pienet 3-4 km ! Ne riehui ! Lunta on paljon, koirat meinaa hukkua hankeen. Alla niitä luvattuja kuvia...!

Nuutsa pihahangessa, kaulaa myöten...

Mietteliäs pikkuherra...mitähän päässä pyörii ?

Ruutsa 6.1. häntä kivasti kippuralla !

Isä ja poika 6.1., poika kohta isompi ? Isä on muhkeampi. Tietysti...! Ei ole omena pudonnut kauas puusta...!  

LISÄYS:  Eilen lenkillä Ruutsa  NOSTI  KOIPEAAN !!! Ei se ollut sellainen itsevarma nosto, vaan pikkaisen hapuileva, tasapaino pikkaisen oli hutera mutta NOSTO se oli ! Pikkumiehestä on tulossa hyvää vauhtia  ISO ! Vertailun vuoksi: Jone alkoi nostella koipeaan 10-kuisena. Eli pikkaisen etuajassa on Ruutinen...? Ja merkkailtu on jo pitkään. EI  siis SISÄLLE. Mutta ulkona, tyttöjen pisujen päälle ja välillä, kun isän silmä välttää, myös isukin pisujen päälle. Mutta Jone on kunkku, ei Ruutsa yritä edes puntturoida sille. Sais turpiin että rysähtää. On Jone sen verran kunkku että ei se sietäis mitään tollaiselta rääpäleeltä.   Ja kyllä Ruuti paikkansa tietää mitä Joneen tulee. Bellan kanssa on pieni kokeilu menossa...