Vuosi 2012 on jo hyvällä alulla. Nyt on aika miettiä viime vuoden plussia ja miinuksia eli mitä jäi käteen. Terveyspuolella plussana Ruun terveystarkkitulokset, miinuksena Jonnin kiveskasvain ja sen seurauksena tehty kastraatio, mutta plussaa sekin oli tavallaan sillä leikkaus jatkoi koiran elämää toivottavasti. Muuten koirat olivat terveitä. Näyttelypuolella ilonaiheita Ruun kaksi valionarvoa ja Jonen pärjääminen vielä veteraaninakin ollen jopa kerran ROP voittaen nuoremmat kilpakumppaninsa. ROP-VET ja VSP-VET tuloksia tuli yhteensä 5 joten hyvin meni. Ruukin oli 2 x ROP ja 2 x VSP joten sekin pärjäsi hienosti. Bellakin sain ERIä jopa Ruotsin pääerkkarissa joten senkin näyttelyt sujui hyvin. Suomesta tuloksena VA-SERT ja PN-2 joten ei hullummin pikku rääpäleeltä jota pennuksi luullaan. Jonen agilitykisaura jäi kahden startin pituiseksi ja nyt sillä korkeintaan treenataan mielen iloksi. Bella sai viisi palkintosijaa mutta loppuvuodesta Ruu vei kaiken huomion. Sain sen nostettua kakkosiin yhteensä 17 startilla eli isäänsä nopeammin. Ja kerittiin kisata kakkosissakin. Rally-Tokossakin kisattiin kerran EV-kisoissa Ruotsissa ja sitten Hyvinkäällä marraskuussa. Vuoden THE tapaus oli kuitenkin Ruutin saama Sankarikoira-arvo. Palkinnon haimme Voittaja 2011-näyttelyssä. Myös yhdistyskin palkitsi Ruutin joten 4.12. oli ikimuistettava.

Yksi kiva juttu sattui 2011: meille tuli neljäs koira, Danga's Stina-Ö eli Lumikki joka asuu Oulussa Pasin ja Katjan ja Paulan hellässä hoivassa. Saa nähdä millainen neitokainen siitä kasvaa.  Ainakin se on hyvässä kodissa joten paremmin ei olisi voinut käydä. Tack Ingela för Stina !!!

Vuodelle 2012 ei ole sen ihmeempiä suunnitelmia. Näytelmiä ja Jonekin lähtee mukaan jos on sillä tuulella. Ruulle kisoja ja toivottavasti kolmosiin nousu. Bellan kaa agility on mietinnässä. Ruun silmäpeilaus on ajankohtainen keväällä.