Jaahas, tämä unohtui kun toivottiin lunta. Sen mukana tulee myös LIUKKAUS !!! Olen jo pariin otteeseen meinannut kaatua p********ni kun kengät on livennyt lenkkipolulla. Paljon se auttaa hiekottaa kun alla on jäätä !!! Voi hele****i !

Jonni-parka on hieman laiminlyöty, kun me ollaan käyty treeneissä vain Bellan kaa. Mutta kun ei oikein viitsi ottaa toista odottelemaan autoon puoleksitoista tunniksi, paleltuu vielä, raukka. Mutta Jonen ilme on kyllä tosi surkea kun se TIETÄÄ minne ollaan lähdössä ja tajuaa että HÄN ei pääsekään mukaan ! :-(  No, ens viikolla on luvassa helpotusta kun Jonekin otetaan mukaan. Kun kisat on tulossa 6.12. ja pitäähän niihin treenata.

Bella on edistynyt taas aimo harppauksin, tosin harjoitusratojen vaikeutuessa on tullut esiin ongelma, jota yksinkertaisemmilla radoilla ei oltu huomattu: koira IMEE putkeen !! Eilen laitoin putken A:n alle ja koirahan meni vaan sinne !!! Kyllä sit kun kädestä pitäen VEI ihan A:n ylösnousulle niin silloin haukun sai sinne A:lle, muuten putki kutsui, kiljuin mä mitä vaan. Hmm...! Tämä probleema pitää nyt yrittää ratkaista jollain keinoin. Jonni on sikäli mukava että se  (ilmeisesti?)  tajuaa esteiden nimet, ainakin jotenkin, ja se ei itse etsi esteitä. Bella taas näyttää hieman olevan itsenäisen tien kulkija - yllättävää kyllä ! - joten se ei ihan niin kuuntele mitä MÄ sanon. Toisaalta irtoaminen ON hyvä, mutta toisaalta taas EI. Pitänee panna mietintämyssy päähän ja yrittää keksiä joku ratkaisu ongelmaan. Keinu on se "kammo"este, kun se alastulo on ikävä asia...! Mutta eilen se meni pari kertaa keinun jo melko OK. Ei hypännyt enää veke vaikka mä meninkin kauemmas esteestä. Puomillakin ollaan nopeuduttu joskin yhä painaa menemään vain ravilla. No, ainakin kontaktit osuu kohdilleen, kun ravista on paha hypätä kontaktin yli... !  ;-)   Lauantaina pitäis taas yrittää. Saas katsoo nyt miten tällä kertaa.  ONNEKSI kohta on tän vuoden kisat OHI !!! Ei tarvii enää pingottaa vaan voi ottaa iisisti.  Ei tosi kisaaminen ole mitenkään pakollista, mutta jotenkin harjoittelu pelkän harjoittelun vuoksi ei tunnu oikein mielekkäältä. Kisaaminen antaa syyn oppia uutta ja onhan kisoissa ihan kivaa - usein. No, nyt tulee kohta kisatauko ja jos tulee tosi kylmä talvi niin sit ei treenatakaan. Mutta treeniolosuhteet on muuten nyt tosi hienot. Meidän seura sai "oman" hallin talveksi ja siellä kelpaa päästellä ! Pohja on tosi hyvä sekä itselle että koiralle ja hallin valaistus on huippuluokkaa. Pimeitä kohtia ei ole ! Että helppo on harrastaa niin halutessaan.