Niin se vaan aika kuluu ! Kaikkea kivaa on vuoteen mahtunut. Kesällä meille tuli tällainen...josta sitten kasvoi tuollainen !  Eli kasvua on tapahtunut. Joskin henkisellä puolella (rauhoittumisen saralla) ei vielä hirveesti...! Mutta ehtiihän pieni vielä. On se muuten niin ihqu. Toiveiden täyttymys ! Eli siis Ruutinen oli se SUURIN muutos meidän elämään.

 

Ruuti pentuna kesällä...

...ja Ruuti nyt. Muutos on suuri !

Muita tärkeitä asioita: Jonen EST VMVA oli sellainen "läpihuutojuttu", pari ROP-vetskua tuli myös kotomaasta. Ei mitään uutta taivaan alla. Bellan eka SERTi ja VSP sen sijaan OLI  Uutinen ! Mutta neiti esiintyi hyvin, oli hyvässä kunnossa ja tuomari sattui tykkäämään. Eipä siitä sit sen enempää. Tavoite saavutettu. Jesh ! Ja lisää tuli. Aiemmin keväällä oltiin saatu toka nolla ykkösistä ja vuoden loppupuolella - ja kivasti omista kisoista ! - saatiin se VIKA nolla ja vieläpä VOITON kanssa ja hurahdettiin KAKKOSIIN ! Jiihaa ! Hyvä Belli ! Marin hellä hoito tepsi ja neiti sai uutta puhtia  ja rentoutta menoonsa.  Eli KIITOKSET hierojalle !! Vuosi korkattiin vielä Itsenäisyyspäivän kolmossijaan joten vuosi purkkiin ja hyvillä mielin kohti Uutta Vuotta ! Jonen agilitymenestys oli kans upea. SM-kisoista saatiin  eka sijoitus kun Sirkku ohjasi herran upeasti Finaaliin ja siellä vielä petrasi 11 sijaa ollen lopulta 38. !!! KIITOS ja Onnea ! Pari kilpaili kesän lopulla vielä Junnu Cupin Finaalissa ja sieltä heltisi 2. tila !! Nuorten SM-kisoista tuli siihen päälle 5. tila ja Piirin Mestaruuksista 3. tila joten hyvin pyyhki vanhalla "papalla".    Loppuvuoden viimeisissä kisoissa Jonni sai ohjaajakseen uuden miehen, kun Henri vei Jonea Itsenäisyyspäivän kisoissa mun huhkiessa töissä. Hyvin parilta alkoi yhteistyö, pientä hiomista on vielä, mutta koira tykkäs joten se on tärkeintä. Kiitokset Henrille kun niin vähällä harjoituksella viitsit lähteä ohjaamaan Jonnia ! Ensi vuonna jatketaan ???

Muita kuulumisia:  Bellan sisko Quirina pärjäsi näytelmissä ja pesi muut alueen qöötit useissakin näyttelyissä. Uutena tittelinä LUX CH ja Q. oli jopa RYP-2 kerran. Jonnin pennut alkoivat näyttelyuransa ja sekä Ruri että Ruusa olivat Lahdessa pentunäyttelyssä lokakuussa. Kummankin arvostelu oli ihan kiva mutta sijoituksia ei vielä tullut. Mutta molemmat ovat lupaavia ja hyväluonteisia, eivät pelkää oikeastaan mitään, joten ruusuista tulevaisuutta on luvassa. Siis elämän saralla. Näytelmämenestyksestä ei koskaan voi tietää, kun tuomareista ei koskaan voi tietää, mutta muuten. Koira jolla on rohkeutta ja hieno luonne on helppo koira. Sen kaa voi tehdä mitä vaan. Se ei stressaa. Ruutista ainakin voin sanoa että helpoin koira mitä mulla on ollut. Hoitaminen on helppoa, sen voi todellakin viedä minne vaan kun se ei pelkää mitään ja sit sen palveluhalu: se tahtoo tehdä kaikkea. Uskomaton otus. Joten luottamuksella suuntaamme tulevaan vuoteen.

Jonni ja Joululahja...

Joten:

HYVÄÄ  UUTTA  VUOTTA 2010 !!!