"Vanha voittaa." sanoi Jukka Kuusisto kun hän PU-kehässä siirsi Jonen tän vuoden JMV:n ohi. Tänään Jonni ravas pikkaisen reippaammin, syynä oli paremmat namit (Toivalan Pintelistä ostin Atrian grillimakkaraa ja ne oli maksapaloja (eläinkaupan) parempia herran mielestä !). Jone oli siis jälleen kerran VSP ja VSP-vet Geeban korjatessa potin. Eli Jone oli tupla-tupla-VSP !  Kuten pari vuotta sitten Kuopiossa, silloinkin Geeban ollessa parempi.  Kun odoteltiin vuoroamme niin Jone teki lähempää tuttavuutta veljentyttärensä Lulun kanssa ja selvästi oli ihastunut kauniiseen neitoon. Lulu sai Kuopiosta tälläkin kertaa SERTin joten koiralla on edessään lupaava tulevaisuus ! Jonen sisko Ruska jäi harmittavasti yhden sijan päähän viimeisestä valiosertistä, mutta oli sen verran hyvin esiintyvä ja hyvän näköinen että eiköhän se sieltä pian tule ! Onnea viimeisen SERTin metsästykseen !!!
Bellan kohtaloksi koitui kaikkinainen sirous. Tuomari olis toivonut koiraan kaikkea enemmän, mikä on totta, sillä kun muut ovat noin 32-33 cm korkeita ja painavat 2-4 kiloa enemmän ja raajaluusto on rotevampaa niin hippiäiseltähän neiti näyttää. Eli tuloksena sininen nauha. Mutta tän vuoden saldo on silti plussan puolella 3-2 punaisten hyväksi. Nyt ujosteltiin vähän pöydällä, mutta muuten esiintyi kivasti. Vuoden parhaaksi jäi MV-näyttelyn EH, tulos, josta en osannut edes haaveilla. Joten ihan tyytyväisillä mielin jää näytelmät tän vuoden osalta, ainakin kotimaassa. Munkin on pakko pitää taukoa sillä kesän reissaaminen vei yllättäen voimat niin, että maanantaina muhun iski sellainen migreeni että oksat pois. Jätin ilmoittamatta pariin kisaankin (joihin olin aikonut mennä), kun en uskalla tässä kunnossa lähteä reissaamaan. Nyt pitää levätä.

Kiitokset kaikille onnittelijoille ! Tää vuosi on olluyt hyvä meille, ja ihan kivoilla mielin jäämme lomailemaan ja kokoamaan voimiamme. Jone ei jää vielä eläkkeelle, mutta näyttelykäynnit saavat vähäksi aikaa jäädä. Herra ihan selvästi on kyllääntynyt kehässä ravaamisen, seisoo kyllä OK mutta muuten on vähän että "BOOOOORING !". Vanha kehäkettu tietää mistä on kyse. Anti herran olla ja kisata agissa. Saa nähdä sit mitä ens vuonna tehdään.

tupla_tupla_VSP2.jpg