jonni_14_09_07.jpg
Herra Upeus katsoo tulevaan.....

Nyt on saatu sitten makeaa mahan täydeltä !! Eilen kisattiin Pieksämäellä Jonen kanssa ja tänään oltiin Harri Sepposen treeneissä. Kisat sujuivat sikäli hyvin että oltiin kolmansia - pitkästä aikaa siis palkintopallilla ! Ja    ja Jonni !    a_plain3.gif   
No, kerran näinkin päin !!! Eli pysti ja rusetti oli tuliaisina. Rata oli muuten ihan "OK", mutta mun hitaus teki sen että koira komensi ja sit tein ohjausvirheen joka kostautui kieltona. Ja pitkä kaarto kepeille teki lisää yliaikaa. Mutta lähellä "hyvää" suoritusta se oli. Eniten olin ylpeä loppuradan ohjauksesta. Sain koiran luovittua ohi pahimman karikon ja me oltiin se kolmas koirakko joka  SAI sen tuloksen aikaiseksi ! Muut veti hylyn joten se siitä. freu034.gif Me OLTIIN kolmanneksi parhaita eilen, tuloksesta viis.
Tänään oli sit vuorossa treenirupeama. Ja kummasti sitä onnistui kun oli hyviä neuvoja tarjolla. Ja  KOIRAHAN osasi, mun piti vaan  USKOA että se osaa ja sit vaan näyttää selvästi mitä haluan ja antaa sille tilaa tehdä hommat. Ja Jonnihan teki. Hyvä treenirupeama, ei muuta voi sanoa !! Että kiitokset vaan treenarille !! Kunpa vain osais pistää ton hyödyksi kisatilanteessa...!