Eli matka PAWC:hen (paragin maailman cup) Itävaltaan elokuun lopussa. Kisat käydään Linzissä 27.-30.8. ja 26. päivä on treenipäivä. Matkaan lähdetään lauantaina 22. elokuuta Suomen Tuuruust ja eka stoppi on Malmö Ruotsissa. Sitten ajellaan Keski-Saksaan Magdeburgiin ja siellä vietetyn yön jälkeen Linziin. Yks vapari on  siis tiedossa. Kisojen jälkeen 31.8. ajetaan katsomaan tuttuja Hofiin Etelä-Saksaan ja sieltä lähdetään keskiviikkona 2.9. Flensburgiin joka on Saksan puolella ihan Tanskan rajalla. Vika yö vietetään sit Vittarydissä Ruotsissa ja 4.9. ajellaan Tukholmaan ja ollaan takas Suomen Turuus 5.9. ja sieltä varmaan ajellaan Lahteen möksälle ja levätään ennen kotia lähtöä. Mukaan lähtee koko lössi. Kisakoirana toimi Herra Huu eli Ruuti Nuutinen.
Hotellit ja laiva on varattu joten eiköhän tässä ihan tosissaan olla lähdössä. Nyt vaan pitää pitää koira kunnossa siihen asti. Linzin hotellissa ei säästelty vaan varasin ilmastoidun huoneen. Oli hiukka kalliimpi mutta siellä on tärkeä että koira saa olla mahdollsimman mukavasti. Ja mullekaan kuuma ei tee hyvää joten JOS sattuis olemaan vielä lämmintä tuona aikana niin ei tuu meitä haittaamaan. 
Ruutsan kaa kisaillaan nyt harvakseltaan. Pidetään Top Teamin oppeja muistissa ja yritetään treenata asioita joissa on vielä parantamisen varaa. Ja sit elokuussa pitäis olla tikissä. 
Jänniä asioita tiedossa...