Kevään viimeinen ryhmis on takana. Väsyttää. Olen ollut kipeä ja lääkekuuri on päällä, mutta ei tunnu tehoavan ihan halutulla tavalla.  :-(  Toivottavasti en joudu uudestaan menemään lekurille... TAI joudu PUNKTEERAUKSEEN !!!  :-O

Oltiin Polvijärvellä koirien kanssa, kyydissä mukana Tuula ja Cilla. Sari oli lisäksi tullut Juulin kanssa Outokummusta ja siinä oli kaikki 4 gööttiä, jotka esiintyivät tuomarina toimineelle Soile Bisterille. Kehän PITI olla ulkona mutta sateen takia oli siirretty sisälle. Pohjana oli joku ihme paperimatto, jolla monet koirat liukastelivat. Niin Jonni kuin Bellakin vierastivat alustaa, Jonni liikkui laiskasti (ei ravannut yhtään !) ja Bellan pito ei riittänyt ja sen liikkeet levisivät kuin se olisi juossut jäällä. Jonni sai ERIn ja oli VSP (oli liian raskas tuomarin mielestä) ja Bella sai kolmosen tai T:n nykysääntöjen mukaan (arvosanaa laskivat pykälällä vielä hieman arka käytös ja etuosa). Neiti oli reipastunut selvästi Enosta, mutta yhä vielä vähän kumartui tuomarin tutkiessä häntä. Mutta edistystä on tapahtunut aimo harppaus joten kunhan kokemuksia saadaan vielä lisää niin kyllä se siitä.  :-)  Ero viimekertaiseen oli niin selvä että luulen että neiti on taas seuraavassa näyttelyssä taas aimo annoksen reippaampi ! Se jopa kävi tutkimassa (oma-aloitteisesti) isoa MUSTAA (!!! pelkää mustia, kun joku on joskus kuulemani mukaan käynyt sen päälle !) lapinkoiraurosta !!! Eli tän päivän saldo oli tämä, ensi kerralla on sit uusi tuomari.

Päivän tähti oli Tuulan Cilla, Fennican Priscilla. Cilla oli ROP saaden viimeisen SERTinsä ja valmistui VALIOKSI !!! HIENOA !!!! Tätä ollaan odoteltukin ja NYT SE TULI !! JA BISTERILTÄ !!! Joka on tiukka tuomari !!! Joten taas tuli uusi Fennican-valio !!!  Onnea Tuulalle, Cillalle ja Ingalle toivottaa Huuskosen poppoo !!!  Polvijärvi rules !!! Cilla on saanut täältä aiemminkin SERTin ja oli silloin VSP, joten hyvä paikka !!!! Kannatti tulla !!!  :-)