Syksy on saapunut !!! Vettä on tullut about joka päivä ja on pitänyt jo kaivaa pitkät kalsarit esiin ! Lämpöä  (??)  on ollut sellaiset +8 - +10 !!  :-o    Mulla oli keskiviikkona vetovuoro ja tein pikku radanpätkän jossa oli vähän pitempi vienti kaarevalla uralla, jolla testattiin kerkeääkö valssata vai pitääkö leikata takaa. Puomi oli kans radalla kontaktitreeniä varten.
Jounin kanssa  PITI  leikata takaa (en pystynyt valssaamaan, jäin ihan auttamatta tielle), mutta yllättävää kyllä se meni aika kivuttomasti. Sain jopa leikata itse huomattavasti aiemmin kuin yleensä ja herra antoi jopa tehdä leikkauksen tosi lyhyellä estevälillä, jonka en olisi uskonut olevan mahdollista. Veri vetää esteille niin  paljon ?? Kontakti sujui hienosti !!! Vaikka mä kiirehdin pois esteeltä. Antoi mun vedättää myös kepeillä ja mä sain jopa jättää sen pujottelemaan, mikä myös oli ylläri.  (Onkohan koira ihan terve ???) Lopetettiin kun meni hyvin. Sain jopa tehdä  PERSJÄTÖN !!!!  (Mikä sitä koiraa vaivaa ???) Jättö lähtöön oli myös ohjelmassa, sattuneista syistä...!
Bellankin kanssa treenasin sitten lopuksi rataa. Oltiin treenattu keppejä ennen oman ryhmän alkua. Neiti  HAKEE kepeille ! En ole vielä edes yrittänyt pyytää sisltä tota mutta nyt se tarjos sitä itse ! Ja se myös irtosi esteelle (pujottelussa siis) minkä Jonni teki vasta  PIITKÄN ajan jölkeen siitä kun oltiin noustu kakkosiin.  :-o    (Mikä noita koiria oikein vaivaa ??? Ihan outoja molemmat !) Radalla tehtiin sit ekaa kertaa kepit pitemmän radan osana. Ja menihän ne, kunhan vaan muistan ohjata rauhassa. Bella pujottelee (vaikka pienempi onkin) suuremmalla kaarella kuin Jonni ja helposti pyrkii niputtamaan 2 keppiä yhteen. Ja toinen suuri edistysaskel: antoi leikata takaa !! Eikä välittänyt lainkaan asiasta. No biggy !!! Ihme koira !! Muutenkaan Bella ei tarvitse mua siinä ihan vieressä. Irtoaa esteille ja antaa ottaa etäisyyttä. Ei Jonni vaan tossa vaiheessa. Mitä tosta pikkuisesta vielä tuleekaan !
  :-)