Koirien elämä on RANKKAA !!! Lunta/räntää/vettä satelee ja ulkona ei olla usein kovinkaan pitkiä aikoja kerrallaan - paitsi jos käydään puistossa purkamassa ylimääräisiä energioita. Aika kuluu sitten muihin aktiiviteetteihin, joista yksi on namin kerjääminen. Alla käytettyjä tekniikoita:

namia_odotellessa1.jpg

Kiltisti keittiön ovella, kiinteästi kaappiin katsoen.

namia_odotellessa2.jpg

Vihjaavasti kaapin suuntaan tuijottaen ja TIUKKA katse silmiin, ehkä hieman päätä kallistellen (Bella) söpömmän vaikutuksen teon toivossa ja mitä kuvassa ei näy: kuola suupielista valuen. Tämä tekniikka on hiottu huippuunsa ! Kyllä ne osaa kun haluaa !!!

Jonni osaa ottaa asiat hyvinkin rennosti ja se on kehitellyt jos minkäkinlaisia pääalustukia kannatellakseen päätään: tuolin poikkipuona, ihmisen jalka, kengät ja uusimpana: liikuteltava pikkupöytä ja sen alahylly. Hyvin sopii tarkoitukseensa.

paantuki1.jpg

paantuki2.jpg

paantuki3.jpg

Ja välillä otetaan ihan pökköset...

paantuki4.jpg

kaverukset_iltapuhteella.jpg

...ja Bella liimautuu kylkeen, kun sekin haluaa olla mua lähellä.

jonen_perapaa.jpg

Jonella on hassu tapa pitää jalkojaan kun se makaa. Toinen takanen ojennetaan taakse, toinen on masun alla. Usein se pilkistää ulos toisella puolella kroppaa...!

hartaudella.jpg

Ja tämä on Bellan lempihommaa: NUOLEMINEN - ja harras sellainen ! Pitkään pitkään ja hartaasti neiti puhdistaa jalan/käden ja nuolee ja nuolee. Ihanan karhea kieli ! Neiti on omistautunut työhönsä täysin.