Ollaan tehty viimeistelyharjoituksia MM-karsintoja varten. Eilen kisattiin Maaningalla. Tämä oli kuin "Kenraaliharjoitus". Sainpahan kokeilla rataa ennen ens viikonloppua. Siellä oli sekä hyppäri että agirata. Tänään käytiin vielä treeneissä ja harkattiin puomin alasmenokontaktia ja eri keppikkulmia. Jonni meni jopa mun edeltä kun heitin narulelun. En vaan taida kokeilla mitään uutta ohjaustapaa kisoissa. "Vanhan" kanssa mennään vanhalla tyylillä. Mutta hyvin antoi leikata takaa. Ja vauhtia löytyi ! Nyt vaan odotellaan milloin kisakirje ja aikataulut tulee. Toivottavasti ei jouduta ihan kukonlaulun aikaan heräämään. Mua jännittää millainen matto siellä on. Ei ole kokemusta matoista ja toivon että mun kengät sopii siellä juoksemiseen. Ei ois kiva liukastua.

Bellakin oli mukana treeneissä tänään. Sen kanssa menin pikkaisen. On putkihullu. Ja  METSÄSTÄÄ ! Sen kans varmaan ois helppo harrastaa MEJÄä...kun ei pelkää paukkuja ja on ihan kuumana pupujen perään.

 

742229.jpg

PS. Tänään (17.7.) tuli aikataulut. Minien ilmo alkaa klo. 9.15 ja minien numerot menee 115-215. Eli 101 koirakkoa kisaa. Mun ja Jonnin numero on 215....! Revi siitä sitten.
:-D
    Odottelua, odottelua !