Jaahas, tsekataan toimiiko tää ?
Kesä on kohta elokuussa ja lomat on pidetty. Käväistiin Agirodussa sekä treenaamassa (2 tuntia Lee Gibsonin seminaarissa, HIENO HOMMA !) ja kisaamassa (vain yks startti kun mulla oli hengitystieinfektio) ja melkein tuli nolla. Sit heinäkuussa Lahden lomalla käväistiin Purinalla ja sieltäkin tuli melkein yks nolla. Läheltä liippaa.... frown mut ei ihan osu. Ja sit käytiin Oulussa Ruotsiin menoreissulla Paulan hotellissa (KIITOKSIA majoituksesta luxushotellissa !) ja katsastettiin samalla Lumikki-niminen kaunotar. En voinut kuin huokailla että  I-H-A-N-A !!!! Ja ne liikkeet...! Upee otus ! Ja asuu ihanassa perheessä ! Onnenpekka !
Ja sit Piteån näytelmät jossa Ruu sai punaisen ja muut siniset. Et se siitä reissusta. Hotelli oli kiva. Ja söin siellä mahtavana pihvin. En ois tilannut sitä niin raakana (medium?) mutta siis sika hyvää oli. Ja ne lisukkkeet ja kastike... NA-MI !!! Mutta muuten kommenttina: paska reissu mutta tulihan tehtyä. Ens kerralla paremmalla onnella ? Kun koirat ois saaneet ees kunnon arvostelut niin oishan ne tulokset hyväksynyt mutta jos 12-veellekin sanoo että ikä näkyy päässä niin hei haloo ? Kai se nyt näkyy ?! Nyt keskitytään vaan oleelliseen ja aletaan katsastaa taas aksakisakalenteria. Ja näkyyhän Maaningalla olevan rallykisatkin. Josko uskaltautuisin mennä sinne ? Siellä ei varmaan oo agiesteitä häiriimässä pikku uroon mielenrauhaa....  Ja syksyksi yritetään luonnetestiin, JOS sattuis tärppäämään.



Lumikki, melkein 11kk ! stunner....



 
......ja tässä meidän Pappa Tummen pystin kanssa. HIUKKA iso ! Vuoden Vanhin Veteraani 2011...... On se hieno. Sekä pysti että koira. Mun rakas....heart