Ollaanhan me käyty jo kahdessa näyttelyssä mutta AGIkisakausi alkoi Kurkimäellä 29.-30.3. ACEn kisoista. Olin ilmonnut neljälle agiradalle, hypärit saa jäädä vielä väliin. Tuomarina oli Luxemburgilainen herra jonka radat oli haastavia. Esteiden ohivientejä ja minipommeja. Kivoja mulle kun koira on käsissä. Ekalla radalla oli 30 miniä (aamu alkoi makseilla joten minien ei tarvinnut herätä aikaseen) ja vain 8 sai tuloksen. Me tehtiin yliaikanolla ja oltiin seitsemänsiä! Jesh. Ollaan treenattu tosi vähän joten siihen nähden kelpo saavutus. Ja osanottajalistalla oli kovia nimiä. Myös hylättyjen puolella... Tokalla radalla katselin muiden suorituksia ja vahingossa päädyin itse väärälle puolelle mitä olin ajatellut, aivot löi tyhjää ja koira karkas lapasesta. Eli se siitä. Yötä oltiin Iso-Valkeisessa. Suosittelen. Aamulla eka startti oli mukavanoloinen rata mutta Ruuti kävi tosi kierroksilla ja jouduin pitää sitä liikaa kii ja lähes tehtiin nolla (yliaika-), kepeillä blokkasin sen pikkaisen ohi ja se kävi kieltopuolella. Ehjänä maaliin muuten ja koska koira alkoi olla liian kierroksilla jätin toisen radan välistä. 
Siri oli katsomassa kisoja ja kun lauantaina agiratojen välillä oli hypäri me katseltiin se yhdessä. Pitäähän sen nähdä mihin joutuu....
Sirille on katsottu muutama mätsäri ja treenit on aloitettu - leikin varjolla tietty. Bella käy jokusessa näytelmässä.
 Ruutin kanssa vuoden TÄHTÄIN on SM-kisat Turussa 21.9. jolloin pidetään paragin SM-kisat, viralliset sellaiset! 

Terveyspuolelta iloisia uutisia. Lumikki eli Danga's Stina-Ö kävi kaks ja puolivuotiaana simmu-ja polvitarkissa ja tuloksena J1 eli terveet silmät ja PL 0-0. Enää röntgenit jäljellä. Mutta noilta osin naimalupa saatu kun ne miniminäyttelytuloksetkin on kasassa. Kiitoksia Katjalle ja Pasille.  Ruuti käy simmutarkissa hieman myöhemmin.