arvaa_asento.jpg

Oltiin Kajaanissa agiliitämässä. Oli  PIITKÄ  päivä. Neljältä herätys, viideltä matkaan. Illalla yhdeksän maita sit kotona. Jone-parka väsähti vikassa startissa ja yliaikaa tuli. Eka rata oli hilkkua vaille nolla mutta taas se puomin alastulo...!  Mutta hieno rata muutoin. Tokalla radallakin meni hyvin mutta pituudella askelmerkit ei pitäneet ja koira kompuroi nurin. Onneksi ei pahempaa sattunut.
Päivän "sankari" oli Bella, joka sai ekan tuloksensa virallisista kisoista. Kepeiltä tuli kielto ja saimme sit yliaikaa. Ohjasin varovasti ja yliaikaa kertyi mutta neiti suoritti radan suoraviivaisesti ja ihan asiallisesti ja saimme tuloksen sijoituksella neljäs !!  Olin  HYVIN, hyvin tyytyväinen !!!
Kajaanissa oli muuten kylmä ja luntakin oli sadellut. Aina välillä pallohallin sisällä kuului omituinen sihinä joka johtui hallin katolta valuvasta lumesta
(joka siis on sitä valkoista ainetta, jonka olemassaolo on päässyt unohtumaan pitkän kesän aikana) !!! TALVI TULOO ! Koirat käyttivät tilaisuutta hyväkseen ja piehtaroivat aina tilaisuuden niin salliessa lumi"hangissa".

vasynyt_sankari2.jpg

Bella iltapäivällä autossa. Levättiin välillä siellä kun oli rauhallisempaa. Neiti yritti sinnitellä hereillä mutta ei ihan onnistunut....Pilkkii, pilkkii !!

P.S. Oli siellä se Mätsäri, mutta Bella oli ollut niin hieno tyttö että en ilmoittanut sitä enää sinne. Lisäksi Mätsärin kesto oli sen verran epävarmaa että olisi voinut kestää yli agikisojen joten halusin niin ajoissa kotia kuin mahdollista. Siksi myös jättäydyin pois.