196232.jpg

Eipä pitäisi mennä asioiden edelle !  Minä  OLIN  siinä käsityksessä että Jonni  EI  mitenkään voi pärjätä Varkaudessa kun se oli  NIIN  poissaoleva Bellan juoksun takia mutta toisin kävi.
Jonni ja Niina aloittivat yhteisen kilpauransa oikein mojovalla yllätyksellä : NOLLAVOITOLLA ! En ollut ainoa jonka olisi voinut huitaista kumoon höyhenellä kun lopputuokset olivat virallisia ! Se että he olivat voittaneet luokan oli jo jotain mutta että Jonnilla oli  TOISEKSI  NOPEIN aika koko porukasta oli vielä hienompi asia !!! Mukana oli liuta todella hyvin pärjänneitä koirakoita ja lisäksi sellaisia jotka yleensä ovat olleet Jonnin edellä vauhdissa. Mutta Jonnihan on tunnetusti sellainen otus, että se menee ohjaajan vauhtia. Ja nyt viejänä oli sulavasti ohjaava Niina eikä kaksi vasenta jalkaa omistava "tanssi (lue: valssi !) taidoton"  O. Huuskonen, joten tulosta syntyi !! Kuten asiaan kuuluu !  (HYVÄ NIINA !!)  Hyppiksellä pari oli vielä kaiken kukkuraksi toisella sijalla, alitettuaan  AINOANA  minikoirana ihanneajan ! Jos eka rima ei olisi pudonnut olisi Jonnista tullut  AVA !!! Mutta eiköhän tämä pari kerkeä saada  SEN  tuloksen vielä tässä lähitulevaisuudessa ? Hyppiksestä sen verran että rata oli niin vaikea että mineistä vain 3 koirakkoa 19 osallistuneesta sai tuloksen eikä midit ja maxit pärjänneet paljon sitä paremmin.

Sunnuntaina OLISI ollut Tokokisat Uimaharjussa (Enossa) mutta jätän ne suosiolla väliin. Annetaan pojalle hänen ansaitsemansa lepo hienosti tehdyn työn jälkeen !