...treenata agia. Kun Jonnin kanssa pikkuhiljaa jäähdytellään (pidetään taukoa) niin nyt mulla riittää lisää aikaa neidin kanssa puuhaamiseen. Ollaanhan me pikkaisen trrenailtu "siinä sivussa" mutta yhden koiran kisavirittely on sen verran rankkaa hommaa (näillä säillä ainakin !) että "kunnon" treeni on jäänyt vähemmälle.
Tänään alettiin treeni A:lla. Ei oltu tehty sitä aikoihin, mutta pienen muistelun jälkeen neiti meni yli ihan reippaasti. Tarkoituksena olisi saada kontaktit ja KEPIT kuntoon syksyyn mennessä, jos vaikka päästäis aloittamaan kisaura. Kepit on ongelmallisin este. Mutta toistoja, toistoja,....eiköhän se niillä. Ei vaan LIIKAA toistoja !
Jos pääsis aloittamaan kisat HYPPYRADALTA niin se ois kivointa. Tosin sielläkin on ne kepit....! Meillä on onneksi uuden seuran kontissa kujakepit eli voitais kokeilla keppien opetusta niiden avulla. Kuulemma on hyvä tapa opettaa koira pujottelemaan. En ole kokeillut, mutta näin sanotaan. Pitäis varmaan testata itsekin. Kunhan vaan joku neuvois välillä miten edetä. Etten vain tee virheitä...! Rengas (kotona treenattu kun on oma) sujuu jo ihan mallikkaasti ja koira osaa jo aika mukavat kiemurat hypyillä. Välistävedotkin sujuvat jo ja kaarrokset pienenevät koko ajan.  Seuraavaksi pitää kokeilla treeniä häiriön alla. Saas nähdä mitä neiti sanoo kun on muita haukkumassa ympärillä.

154538.jpg

Neidin hyppytyyliä kotipihan esteellä. Vaikea oli kuvata ! Kerkes yleensä kuvasta veke ennekuin kamera laukesi. Bella hyppää vielä "ylikorkeita" mutta ehkä se pikkuhiljaa oppii taludellisemman tyylin. No, eipähän ainakaan pudottele !