Uskaltauduin treenaamaan koirien kanssa agia päivästä huolimatta. Mulla on jalka kipeä, kun eilen tulin huolimattomasti hevosen selästä alas ja täräytin jalan. Siitä on joku kohta tärähtänyt kunnolla ja se on kipeä ja jäykkä. Onneksi liikunta tekee sille hyvää ja se vertyy liikkuessa.

Mä treenasi Bellalla kun Niina vei Jonnia. Niillä meni tosi mahtavasti ! Rata suoritettiin VAUHDILLA  ja Jonni on silminnähden onnellinen kun saa mennä ! On siinä kyllä hyvä pari !

Meillä Bellan kanssa oli ohjelmassa yksittäisesteinä puomi, keinu ja kepit. Keppejä emme treenaa paljon, kun neiti ei kestä toistoja. Mutta pikku hiljaa kepitkin alkavat sujua. Keinu menee aika hyvin, puomi samaten. Mutta uskomattomimman asian huomasin kun teimme rataa lopuksi. Bella lähtee mun edelle (!!!) jo nyt, vaikka EN ole opettanut sitä iroamaan. Ja se paineli putkeen ja haki sen  KAUKAA  kun annoin sille käskyn. Ei Jonni vaan tekis noin !!! Neiti muutenkaan ei katso mua ihan samalla tavalla kuin Jonni, eli se taitaa olla itsenäisempi suorittaja. Hmm... pitänee tarkkailla haukkua tarkemmin. Jos vaikka hänestä saisi sen irtoavan koiran.