Tänään noustiin VIHDOINKIN kolmosluokkaan Mika Moilasen tuomaroimalla radalla Kurkimäellä, Kuopion lähellä, ACEn Ässähässäköissä. Heti ekalla radalla saatiin nolla ja etenemä oli peräti 3,7 m/s jolla oltiin kolmansia ja saatiin SERTi ja siirto kolmosiin. Ollaan tätä jo odotettukin ! Nyt sit mietitään minne mennään... Tän vuoden tavoitteet on nyt saavutettu. Johan tota vikaa nollaa odoteltiinkin reilu vuosi.... Ruutsa toimi hyvin tänään, ja vähän kunniaa kuuluu myös kuskillekin joka muisti irroittaa koiraa....ja irtoshan se.

AgSERT_zps5246656e.jpg

Tässä muuten kuva Ruutisen isukista, FI SE AVA Jonnista, joka täytti 13,5 vuotta 22.10. ja kärsii syövästä. Tai ei siis KÄRSI mutta sairastaa syöpää. Pappa on aika hyvässä kunnossa ja saas nähdä kuinka kauan meillä vielä on yhteisiä hetkiä. Mutta niistä kyllä nautitaan täysin rinnoin. Ruutsa on seurannut isänsä jälkiä kolmosiin. Toivottavasti jatkoa seuraa...

P.S. Katsoin Sagi:n sivuilta vuoden kisojamme niin meillä on 23 starttia, 6 voittoa, 2 kakkossijaa ja 2 kolmossijaa. 10 kertaa 23:sta ollaan oltu palkinnoilla. Aika hyvä sijoittumis%. Hylkyjä on ollut 4 kpl.

AgSERT_zps5246656e.jpg