Vuoden ekat aksakisat oli Kuopijossa. ACElla oli 80's DISCO-kisat ja mä sain kuulla niitä ah niin ihania vanhoja tuttuja biisejä koko illan joidenkin nuorempien kisakumppanien ihmetykseksi (eivät olleet tainneet olla syntyneet vielä silloin...). Olin ilmonnut kolmelle radalle ja jutagrass oli TOSI HYVÄ alusta. Jo ekalla radalla Ruutsa teki meidän nopeimman ajan tähän mennessä mutta puomin alastulo vei kolmannen sijan. Mutta tokalla radalla Muttunen paineli reilut 3 metriä sekunnissa ja saatiin kaikkien aikojen kolmosten enkka: nolla ja VAIN 2,91 yliaikaa ! Jätin menemättä hypärille. Jäi niin hyvä maku suuhun. TT treeni ja Nicolan koutsaus plus Pro Perron treenit ja varsinkin irtoamisharkat tuottaa nyt tulosta. Jospa me saatais se oikee nolla tässä piakkoin?
Ponikin on treenannut hyvin. Se menee jo puolikasta rataa ja rengas, A ja puomi on täyskorkuiset. Kontakteja ei ole ollut vielä radalla. Keinu menee ja pussi joten pujottelu vielä ja sit alkaa olla paketti esteiden osalta kunnossa. Kun vaan se ohjaus niin että päästään koko rata niin.... Mutta poni on kyllä hyvin ohjattavissa, kunhan vaan muistan ottaa etäisyyttä.
Pepsillä oli haimatulehdus mutta näyttää selvinneen siitä. Vielä on yks tarkki jäljellä. Turuun eläinlääkäripäivystys on kyllä huippuluokkaa joten kiitos Tuhatjalkaan.