Tultiin just Turkkusesta. Kiva oli reissu. Hotelli oli ihana ja ihan näyttelypaikan vieressä ! Ei ois paremmin voinut sattua ! Nyt "hieman" väsyttää joten loput huomisen lehdessä. Mutta sen verran kertoilen että tuliaisina oli "perheeseen" 3 luokkavoittoa: Jone VSP-VET, Ruusa Jonen tytär VSP-PENTU  (ONNEA KIRSI ja INGA  JA Vindi ja Minna !!! Hienoja pentuja on Vindillä !) , Bella voitti AVO-nartut EH-tuloksella ja hyvällä arvostelulla. Ruuti-vaaveli on vielä ihan kesken kehityksen mutta silti napsahti urospennuissa hopeatila KP:n kera joten eipä ois päivä paremmin voinut päättyä. Lisäksi kun Jone oli vielä lähes 10-vuotiaana PU-3 !!!!  Pappa pesi monta nuorempaa ! Jee ! Mut kun on hyvä koira niin sillä pärjää vanhempanakin ja vaikka idästä ollaan niin kyllä sitä siellä isoissakin ympyröissä näkyy menestystä tulevan...!  Ei se määrä vaan laatu ratkaisee.  Tuulalle kiitokset herran esittämisestä ja Hallalle ja Kirsille kuvien ottamisesta. Kiva reissu vaikka ikävä oli tulla tänne pakkaseen. Siellä kun oli niin lämmintä...!

Ruutinen rusetteineen. Eka...eikä jääne viimeiseksi ?

JATKOA:  Urospentujen paras oli Lahden pentunäyttelyssä nähty Bodeneis-pentu, silloin taisi olla toinen ? Narttujen voitto ja ROP meni ikinuorelle Geeballe joka oli lopulta RYP-3 ja BIS-VET. Urokset voitti Carr Calgary joten Kirsillä oli hieno päivä. Kasvattajaluokan voitti Antimosten yhdenmukainen ja kaunis, tasalaatuinen ryhmä. Olivat kuin samasta puusta veistettyjä. Kauniita ja iloisia koiria. Tapasin kaksi Antimos-poikaa jotka, ellen väärin käsittänyt, asuvat Puolassa ja olivat kumpikin ihanan ystävällisiä ja reippaita. Hännät heiluivat vaan iloisesti ! :-)  Vetskuissa narttupuolella kisasi myös vanharouva Espe, joka on Tuulan Cillan äiti ja Ricon ja Avan mummo. Vetskuissa oli myös Nallenevan narttu joka oli tosi timmissä kunnossa. Hyvin nää göötit säilyy. Narttujen CACIBin ja SERTin vei Piitu-söpöläinen. Urosten vastaavat meni Ruotsiin Grålötens Tut I Lurenille. Kauheasti en kerinnyt katsella kehiä kun piti sompailla kolmen koiran kanssa. Kahden kanssakin oli välillä vaikeaa mutta kolme...ehkä siihen tottuu ? Ruutsa saa kasvaa vielä ennen kuin seuraavan kerran mennään näytille. Se vaan on vielä niin kesken. Nyt ollaan sit kotona ja ollaan kaikki vähän väsyjä. Pakkasta ON ! :-(  Ois pitänyt jäädä Turkuun...! Mutta reissu oli kiva, eli uusintamatkaa voisi harkita.  Varsinkin kun hotellikin oli mahtava. Ja sijainti ei olisi voinut olla parempi ! Tuomarista sen verran että oli ihana, rauhallinen, tiesi mitä etsi ja käsitteli koiria rauhallisesti. Ihme oli että hän VAIKUTTI arvostelevan hitaasti mutta aikataulu piti minuutilleen. Eli osaava tyyppi. Kiirettä ei ollut. Oli kiva tuttavuus jolle vien koirani mielellään uudestaan.

LISÄÄ LISÄYKSIÄ: Annamaija Hautala oli ottanut kuvia näyttelyssä ja meitinkin haukuista oli edustavia otoksia. Kiitokset ja kaikki kunnia kuvaajalle ! Olen vähän rajaillut niitä, toivottavasti ei haittaa ? Eli alla ko. kuvat.

Ruutsa  "utmärkt bett, bra hals, rygg, bakställ"

Jone  "utmärkt huvud, bra hals och rygg"

Belli  "nätt huvud, bra linjer"
kuvien (C) Annamaija Hautala

Lisää kuvia näyttelystä:  täältä