...eli vuoden ensimmäinen puhallutus !!! Erja (Eevi-göötin omistaja) oli meillä iltaa istumassa ja vein häntä sit puolenyön jälkeen kotia. Käytiin "paukkuajelulla" katsomassa vieläkö joku paukuttelisi. Ajeltiin hiljakseen Marjalaa (esikaupunkialue, joen toisella puolella, Kuopioon päin mentäessä) kohti ja perässä ajeli mustamaija. Pian valot välkähti ja ne pysäytti meitin ! (Ei olla koskaan pysäytetty aiemmin, olen vaan ajanut ratsiaan.) "Onko liukasta" kysyivät (Ajeltiin liian hitaasti/varovasti ? Luulivat että jotain on vialla?)  ja meikä selittämään että katseltiin paukkuja. Sit mut puhallutettiin ja tarkastettiin kortti. Oli sikäli harvinainen tapaus että mua ei ole puhallutettu kuin ehkä 3 kertaa elämän aikana ja ajeltua on tullut jo kymmeniä tuhansia kilometreja ! Et NÄIN RAILAKKAASTI alkoi meidän uusi vuosi. :-D

Meillä paukuttelivat alkuillasta ja pihakatu oli välillä savun peitossa, niin paljon raketteja ammuttiin ilmaan. Koirat onneksi ei välittäneet asiasta tuon taivaallista. Onneksi !! Niillä olis muuten ollut tosi kurja ilta ! Sen sijaan heidän huomion vei tarjousperhepitsa, joka sai varsinkin Jonnin piippaamaan ihan kunnolla. Kun oli NIIIIIIIN ihanat tuoksut ja he eivät saaneet mitään....! Vaikka tarjoilin heille papskuja niin ei se ihan sama asia ollut - ainakaan göötin mielestä. No, Erja toi tuliaisiksi siankorvat ja ne häviskin pian parempiin suihin. Nyt on sit Uusi Vuosi alkanut. Toivottavasti vuosi sujuu suurinpiirtein samaan malliin kuin mennyt vuosikin. Ilonaiheet ilahduttavat, jos niitä eteen tulee. Toivottavasti kovin suuria suruja sen sijaan ei tule vastaan. Tietty mitäänhän ei voi sanoa varmaksi. Elämä on yllätyksellinen.

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2008 kaikille ! Toivottavasti siitä tulee juuri sellainen kuin toiveissanne on. Me ollaan reippaita tänään. Illalla mennään treenaamaan agia Jarin ohjeiden mukaan. Jos vaikka saatais nopeutta meidän suoritukseen...!