On kelejä pitänyt.  :-(    Sataa, kuraista. Koirat ei tykkää (Jonni varsinkaan !) ja MÄ en tykkää. Hiekanmuruja on sängyssä, lattioista puhumattakaan. Koko ajan saa lakaista. Koirat näyttää karseilta lenkin jälkeen, sadetakkeja pitäis pitää mutta kun niistä ei tykätä, joten mikä avuksi ?

Ja MINNE hävis mun vapaat ??? Olin ajatellut että tänä vuonna ei ravata joka paikassa, mutta nyt näyttää siltä että vapaat viikonloput on kortilla !   :-(    Luulin rajoittaneeni menoja mutta kummasti niitä on silti kertynyt. Matkailuakin tullaan harrastamaan, joten kiirettä tulee pitämään. Hengähdystaukoa saadaan pitää EHKÄ heinäkuussa ? Vaikka MV-näyttely ja MM-karsintakisat pitävät silloinkin huolen että laiskistumaan ei päästä.  Voi voi... Toivottavasti koirat kestää rääkin.

 

UUTISIA Jenkkilästä:
Jonen Finn-veli oli urakoinut oikein toden teolla Wichitassa viikonloppuna. Se oli käynyt sekä näytelmissä että agissa ja saavuttanut kunnon tulokset: 2  kpl 5 pisteen "majoria" (koiran tulee voittaa muita saadakseen pisteitä), ensin perjantaina
Winners Dog, Best of Winners ja Best of Opposite Sex ja lauantaina tämän päälle Best of Winners. Finn keräsi yhteensä 10 pistettä ja tarvitsee enää 5 pistettä tullakseen valioksi (AKC CH). Finn kisasi myös agilityssä ja sai uuden tittelin perjantaina: Open Jumpers. Finn sai myös qualifiointisuorituksen Open Standard -luokassa (OA) joten se siirtyi kilpailemaan Excellent A -tasolle. HURJASTI ONNEA !!! Congrats Marion and Finn !!!