Kesä tuloo !! Linnut laulavat jo aamuyöstä niin kovaa että ihan häirii unta ! (No ei vaineskaan ! Mutta  äänekästä on !) Ja lämpötilat on kohonneet ihan  yhen äkin: vähän aikaa sitten kuljettiin pitkissä kalsareissa, nyt saa mennä jo lyhythihaisessa eikä takkia tarvitse edes ajatellakaan ! Takapihan sinivuokot kukkivat ihan urakalla. Ja maa tuoksuu hyvälle. Se on kesää se !

 Alla meidän auringonpalvojat... Foto otettu tänään.

upea_perjanta020508.jpg

LISÄYS  su.4.5. :  Joops, kesä TODELLAKIN  tulee ! Jonesta löytyi  KEVÄÄN  1. PUNKKI !!! Pitänee ostaa pikimiten ne punkkipannat !!!
Ilmat ovat olleet todellakin kauniita ja lämpimiä viime aikoina.

KYSYMYS:  miten agilityyn hurahtanut koiraihminen viettää kauniin kesäisen päivän ???? VASTAUS:  istuu Koetoimitsija 2-luennolla noin 7 tuntia, lähtö aamusta klo. 8.00 ja illalla kotona siinä puoli 7. Ja koko päivä menee kuunnellessa (TOSIN luento oli mielenkiintoinen ja hyvin pidetty ! Kiitos Marja Lahikaiselle !!!) agilitykilpailujen järjestämiseen liittyviä asioita. Kivaa oli. Nyt on enää harjoittelut jäljellä ja sit ollaan pätevöityneitä koetoimitsijoita !!! Seuraava etappi: tuomarikoulutus ???