Jone oli ekaa kertaa yksin isossa maailmassa käydessään astutusreissulla kasvattajansa Ingan luona Kylmälässä. Jone meni Tuulan seurassa, jonka mukaan uskallan antaa kullanmuruni milloin vaan. Vaikka Jone olikin yksin uudessa tilanteessa niin kappas vaan kun silti astumishommat sujuivat maailmanmiehen elkein. Hommat hoitui kotiin ihan omin nokkineen ja pariskunta jäi kiinni itse teossa. Morsmaikkuna oli jo yhden hienon pentueen jättänyt ruotsintuonti Vindi, johon Jone ihastui ikihyväksi. Kun on oikea tyttö ja oikea aika niin suorituskykyä ja halua löytyy. Jonni kun tykkää tytöistään tuoreina eikä ylikypsinä. Tässä sen näkee, että kun mukana ovat asiansa osaavat tahot, niin kaikki sujuu kuin leikki. Jonnilla on ollut hauska työloma kauniin naisen kanssa. Tuloksia odotellaan sitten yhdeksän viikon päästä.
Alla Halla Seppälän ottamia hieno kuva pariskunnasta. KIITOKSET KUVAJAALLE !

 LISÄYS  8.3.  Jonni on taas KOTONA !!!! Jee !!! Jätkällä oli ollut hauskaa mutta nyt ollaan niin naatteja että ! Herra saa levätä matkan rasituksista kunnolla. Tuulalle kiitokset koiran kuskauksesta ja Ingalle hyvästä hoidosta. Alla muutamia kuvia Jonesta. On aika poikki.

Tässä vielä yksilöposeeraukset herrasta ja Vindistä. Kuvat on ottanut Halla, jolle kiitokset hienoista otoksista ! Jone on aika polleaa poikaa ja Vindi on ylvään näköinen. Se on just sellainen narttu joka on mun mieleen. Ei yhtään corgimaisen pitkä. Ja luonnekin on ihana, mutta myös kovuutta löytyy joten ilmeisen mainio pakkaus !!!