Eillinen meni ihan puihin. Aamulla iski niin kova migreeni että ei puhettakaan Tuijan treeneihin menosta! Olin vasta illalla seitsemän jälkeen edes jonkinlaisessa kunnossa. Hiukka harmitti, sillä olisi ollut kiva päästä treenaamaan Tuijan ohjauksessa, mutta minkäs teet.
Otin sitten "vahingon" takas tännä, kun treenattiin porukalla päivällä. Jonni meni edelleen hienosti, tosin patukan kanssa meno oli vahdikkaampaa kuin namilla. Bellakin meni keppejä lukuunottamatta radan uljaasti. Ja ratana oli Medien MM-finaalirata. Mutta ei se niin vaikealta vaikuttanut.Tietty ajat ei meillä olleet ihan samoja kuin niillä MM-kisakoneilla...!
Lauantain Hannes Lohen luento oli  MAHTAVA !!! Gööttien silmäsairauskin mainittiin, kun puhe oli meneillään olevista projekteista. Hieno uutinen oli se, että mahdollisesti jo vuoden sisään on gööttien silmäsairauden toteamiseksi tulossa markkeritesti, joka mahdollistaa kantajien, sairaiden ja terveiden seulomisen kannasta. Upea juttu jos onnistuisi näin pian !!! Myös muuta mielenkiintoista asiaa oli luennolla mutta siitä lisää myöhemmin.