Piipahdettiin Haparandassa kisaamassa. Olin ilmoittanut Jonnin kolmeen luokkaan, mutta jäätiin sunnuntain agikisasta veke kun ois mennyt liian rankaks kotiinpaluu. (Rataantutustuminen klo 14.45 paikallista aikaa ja mulla on töitä maanantaina ! Oltais oltu kotona vasta noin klo 3.00 aamuyöstä...!)
Kilpailtiin siis vain lauantaina hyppärillä ja agiradalla. Paikalla oli pohjoisen kermaa niin kotimaasta kuin naapurista. Kisaamassa oli mm. Hannu Männistö koohon Netan kanssa (agi.fi:n rankingissa minien nelonen), Karoliina Pellikka & Kerttu ja muita hyviä ja nopeita koirakoita. Tuomareina oli suomalaiset Kari Jalonen ja Vesa Sivonen. Meidän harmiksi radat olivat "helppoja". Liikaa suoraa, jolloin Jonnin kaltainen koira ei pärjää. Meille olisi sopinut paremmin mutkitteleva rata, sillä Jone nuolee mutkat. Silti kaikki sujui hienosti. Tuloksena tuplanolla ja molemmilta radoilta sijoitus 7. ja osallistujia oli niinkin paljon kuin 29 hyppärillä ja 30 agiradalla. Eikä hävitty kärjelle kuin nelisen sekkaa. Jone sai molemmilta ajaksi 39 ja risat ja parhaimmat menivät siinä 35-36 sekunnin ratoja. Tosin hyppärillä voittaja paineli alta 33 sekkaa mutta toinen oli jo reilun 35 sekunnin tuloksella. Eli kaukana ei oltu. Sertin metsästys siis jatkuu jossain muualla. Jonelta puuttuu nyt enää 2 nollaa MM-karsintoihin, joten sikäli tämä oli hyödyllinen reissu. Tulos oli mulle sikäli erittäin mieluinen sillä koira oli Joulun jälkeen noin kuukauden huililla tassuhaavan takia ja ollaan vasta hiljan päästy treenaamaan kunnolla. Ja Niinan kanssa Jone teki viimeks jotain Itsenäisyyspäivänä ! Joten hieno vuoden alku parilla !!

Kiitokset Niinalle jälleen kerran upeasta ohjauksesta ! Mutkat mentiin kyllä niin nuollen että !

Ja Paulalle TUHANNET KIITOKSET yöpaikasta !!! Hyvin nukuttiin ! Ja kotiin päästiin turvallisesti !!! Toivottavasti voin joskus korvata eillisen hienon ylläpidon !!!

niina_ja_jonni23022008.jpg

Jone ja Niina Haparanda Ridsklubbenin pihalla.

R_and_R_inHaparanda.jpg

 Jone rentoutuu ekan startin jälkeen.