Ensin uutisia Ruåtsin maalta: Bellan ukki Danga's Agaton Sax-J oli näytelmissä Hässleholmissa 17.5. tuomarina Matti Tuominen. Agaton oli ROP, ROP-vet, BIS-vet ja Blå-Gula-hund 1 !! Aika hyvin 10-vuotiaalta. Bellan pikkuveli(puoli) Rex Räv taas oli jalostustarkastuksessa (Exteriörbeskrivning, Avel) Varbergissa 24.5. missä herran kooksi mitattiin 33 cm ja melkein kaikki kohdat olivat Ua. Onnea Rexille ja Kåkålle hienosta tuloksesta.
Belli itse käväisi L-rannassa kisaamassa agia. Ihan OK meni, sillä ekan radan pilasi häiriköivä koira radan reunalla ja toisen väärin ohjannut omistaja. Kaksi keskittyneesti suoritettua rataa oli mun mielestä ihan hyvä suoritus. Nyt alkaa verijälkikausi maan sulettua. Bella kävi tänään kuumana kun iltapisun aikaan (tarkoitus oli ottaa kuvia kun oli niin kaunis ilta, eli kamera sattui olemaan mukana) bongasi pihalla siilin. Neiti kävi TOSI kuumana. Se on "tappajaluonne"....! Jos vaikka joskus päästäis kokeisiin ? Pitänee mennä Ruotsiin kokeisiin sille siellä on osallistuminen helpompaa ja koira saa lisäksi kunnolla pöyhiä "saalista". Täällä koira ei saa repiä "saalista", saa olla kiinnostunut (pitääkin olla) mutta pitää jättää koipi/kani rauhaan.

bella_ke2805.jpg

bella_ja_siili2805.jpg

tappaja_toimissaan.jpg

Muita koirakuulumisia: meidän koirat haisee KALALLE !!! Savulohen paketti (tiskipöydällä) vuoti ja koirat menivät nuolemaan nestettä ja samalla tahrivat päänsä ja kaulansa nesteeseen, joka siis haisee kalalle. Nyt on sitten edessä kiva pesu-urakka, jotta kalanrasva saadaan veke. Ja shampoo + kalanrasvan haju on varmaan mukava hajuyhdistelmä...?  :-(