Huuuh-huu! Helpottaa! Tänään meitin treeniryhmästä oli koutsi ja kaksi oppilasta joista yksi kahdella koiralla menossa Kuopijoon kisaamaan KPSH:n kisoihin. Oli sadellut ja siellä oli MÄRKÄÄ ulkona vaikka ei enää satanut. Rata oli .... ei helppo mutta ei nyt ihan älyvaikeakaan. Mutta sellainen että mua vähän hirvitti. Kun oli se PERUUTUS! Kääk! 
Ja jännittämistä ei YHTÄÄN helpottanut se seikka että verkatessa ulkona Ruu ei ISTUNUT! Ollenkaan! Kun eihän nyt hieno göötti laita peppuaan märkään maahan! 
Minä kisasin ekassa ryhmässä, Hanna Mannalla tokassa ja Moonalla kolmannessa Tuulin ja Tildan kanssa. Tuuli ja Tilda oli mun seurana reissulla.
Verenpaine korkealla odotin ulkona vuoroani kun sisälle ei ollut menemistä koska Ruu haukkua paukutti ja ei haluttu häiritä suorittavaa koiraa. Lähdin radalle pumppu kurkussa mutta spiraalin kohdalla Hra Nuutinen hiljeni, olikohan se 7. kyltti???? Sitten muistin pysähtyä istu-kierrä koira -kyltillä kiertämisen JÄLKEEN. (Minkä munasin viimeks!) Pujottelussa pasmat katos kun huomasin maassa nameja!!! Onneks Ruutsa ei seonnut vaan pujottelu meni lähes ok. Kun saksalainen, koira eteen - oikealta sivulle - istu  ja peruutus meni ok (tosin jommassa kummassa oli vino perusasento jonka takia EN korjannut liikettä) niin sit oltiin maalissa ja eikun pisteitä odottelemaan. Tuloksena 14 ponon parannus Joensuun tulokseen, 87 p ja HYV!!!! Huh huh!
Hanna ja Manna tekivät täydellisen suorituksen saaden 100 pistettä ja olivat HOPEALLA häviten ajassa Hennalle ja Preetille. Tuuli teki kans melko täydellisen suorituksen 98 pisteellään ja he olivat KOLMANSIA! ONNEVA!!! Moona kävi jotenkin ylikierroksilla mutta Hanna ohjasi sen 85 pisteen suoritukseen joten nyt sekä Moona että Tilda (ja Ruuti) ovat yhden tuloksen päässä AVOimesta luokasta. En tiedä odotanko tota kovin innolla kun siellä on se HOUKUTUS!!!!! Mutta se asia pitää sit käsitellä kun on sen aika. Nyt Hra Huu saa levätä vähän aikaa... Oli kiva reissu! Onnea Joensuun rallytokoajille jotka teki tänään hienoja suorituksia!!!

ruutsa_rallytoko_kuopio-normal.jpg